WEG: The Survival Series om een ​​op documentaires geïnspireerd avontuur naar Xbox, PlayStation en pc te brengen

Er is al een overvloed aan game-opties beschikbaar op Xbox, en er komen er nog meer, maar een van de meest interessante opties is AWAY: The Survival Series. Gezien zijn hit op Xbox One en Xbox Series X | S later dit jaar (samen met PlayStation en pc), werd dit gemaakt door een team geïnspireerd door natuurdocumentaires, omdat ze hopen spelers inzicht te geven in de natuurlijke wereld.

Van Breaking Walls (een team van eerder werkende veteranen Doctrine moordenaarEn de prins van Perzië, En de verre schreeuw), WEG: De Survival-serie is de titel van de studiopremier; Een spel dat ongeveer vijf jaar nodig heeft om te maken.

Het is gepland om aan te komen op Xbox One en Xbox Series X | S in 2021 laat AWAY je de roep van de natuur beantwoorden in een op documentaires geïnspireerd avontuur, een avontuur waarin je je eigen persoonlijke verhaal speelt terwijl je Little Sugar Glider speelt. Het is aan jou om door het bos te navigeren, je een weg te banen door roofdieren en prooien te achtervolgen, allemaal met een verteller die al je bewegingen beschrijft.

Een verkenningsavontuur dat zich afspeelt in een verre toekomst terwijl de natuur de planeet herovert, AWAY: The Survival Series geeft je de kans om door mistige gaten te vliegen, van boom naar boom te springen en naar de top van een jungle te klimmen terwijl je aan een reis begint. om je gezin te redden. Maar als je deze wilde landen uitdaagt, moet je op kleine prooien jagen, grotere vijanden bevechten en je verbergen voor roofdieren. Springen, klimmen en glijden uit de problemen is normaal voor deze kleine zweefvliegtuig, en terwijl je door je omgevingen navigeert, zul je navigatiepuzzels vinden die tijdens het proces worden opgelost.

READ  Xbox maakt een grote aanpassing aan de populaire Microsoft Rewards-ponskaart

Maar er komt meer bij kijken dan alleen vliegen. Onderweg ontdekken spelers de mysterieuze overblijfselen van een gevallen menselijke beschaving. Hoewel het grootste deel van het spel wordt gespeeld vanuit het perspectief van een suikerzweefvliegtuig, zijn er korte sequenties waarin spelers andere dieren en insecten kunnen besturen, zoals kevers, hagedissen, krabben en meer. Breaking Walls belooft dat de wereld van AWAY enorm en enorm is, en dat er om elke hoek iets nieuws te ontdekken valt.

“We zijn er trots op AWAY: The Survival Series naar Xbox te brengen, waar het een heel nieuw publiek kan ontdekken”, aldus Laurent Bernier, medeoprichter en creatief directeur van Breaking Walls. “ WEG: The Survival Series is een liefdesbrief aan de natuurlijke wereld, waar gevaar, schoonheid, leven en dood samen zijn verpakt in een samenhangend en ontzagwekkend geheel. Iedereen die houdt van documentaires over de natuur zoals Planet Earth, Blue Planet, Life and Our Planet, of gewoon af en toe lekker door Jungle slenteren, weg zal hij veel vinden om van te houden. “

Als je het leuk vindt wat je leest, ben je misschien ook geïnteresseerd om te horen dat Breaking Walls ook een aantal ontspannende natuurlijke soundtracks heeft uitgebracht die net buiten de game zijn opgenomen. Hierdoor kun je in een verre wereld duiken met de geluiden van een dicht bos, de zachte roep van vogels en de echo van een verre waterval. Ze zijn vrij om meer te horen van WEG. Je kunt de audiofragmenten gratis krijgen op awayseries.com/nature

Zorg er in de tussentijd voor dat je voor de lancering de onderstaande trailer neemt. Laat ons weten wat je denkt. Is AWAY: A Survival Series iets om naar te kijken op Xbox One en Xbox Series X | S? Hij komt ook naar Stoom en je zou in staat moeten zijn om een ​​verlanglijstje te hebben hij is hier.

READ  Phil Spencer legt uit waarom we nog nooit hebben gehoord over een Hideo Kojima-game op Xbox

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *