Fortnite: Split-Screen spelen op PS4, Xbox, pc en Switch in 2022

Als je een vriend mee naar het werk wilt nemen Het is een elektronisch spelJe zult in staat zijn om dat te doen. Wat veel spelers niet wisten, is dat je Fortnite in s . kunt spelenschermplaat tegen andere spelers online. Als jij en je vrienden willen pronken met je vaardigheden in dezelfde ruimte, hoef je alleen maar te weten hoe je dit voor elkaar krijgt.

Gelukkig is het proces heel eenvoudig, en het volgen van onze handige gids over dit onderwerp zal ervoor zorgen dat je gemakkelijker dan ooit in actie kunt komen. Maar kan elk systeem dit? Dat zoeken we uit!

Hoe gesplitst scherm te spelen in Fortnite

Om een ​​gesplitst scherm in Fortnite te spelen, heb je alleen een tweede console nodig. Niet elk platform kan echter gesplitst scherm spelen, dus blijf lezen om erachter te komen welke systemen ze ondersteunen en hoe je aan de slag kunt met een tweede speler.

Gesplitst scherm op PlayStation en Xbox

Als je wilt spelen Fortnite gesplitst schermU zult merken dat het proces verrassend eenvoudig is. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt:

  • Start Fortnite en ga naar de hoofdlobby
  • Schakel een andere console in en log in op een ander account. jij Een gastaccount kan niet worden gebruikt.
  • Klik op driehoek knop op uw Playstation-console, of s op uw Xbox-console om het inloggen te voltooien
  • Je zult zien dat beide personages zich nu in de lobby bevinden, waardoor je op een gesplitst scherm kunt spelen.
READ  Microsoft en Nintendo onthullen aankomende videogames voor Xbox en Switch in 2021

U moet ervoor zorgen dat aan beide accounts een Fortnite-account is gekoppeld. U kunt hiervoor geen gastaccount gebruiken, wat een beetje jammer is, maar als u een secundair account moet maken, kunt u dit direct doen Epische spelwebsite.

Gesplitst scherm op Nintendo Switch, pc en mobiel

Helaas zijn er op het moment van dit artikel momenteel Geen ondersteuning voor gesplitst scherm Voor Nintendo Switch, pc of mobiele apparaten. Met enkele gemelde problemen met de manier waarop de game presteert op de Nintendo Switch, is het geen verrassing dat de console de gesplitste schermmodus van Fortnite mogelijk niet volledig ondersteunt. Ze kunnen dit echter in de toekomst implementeren, omdat er voortdurend nieuwe functies en modi aan het spel worden toegevoegd.

Welke modi kun je inschakelen in gesplitst scherm?

Je zult in staat zijn om te spelen Het duo en het verschil Modus, zoals spelen vrijgezellen Het geeft een oneerlijk voordeel, omdat je met je partner kunt samenwerken om tegenstanders te ontdekken. Je zult in staat zijn om in te spelen CREATIEVE, BEPERKTE TIJDMODI EN RED DE WERELDook.

Wat zijn de nadelen van splitscreen?

Het grootste verschil is dat De helft van je weergave wordt verbannen Door de andere speler, wat betekent dat je ruimtelijk inzicht met een redelijke hoeveelheid wordt verminderd. Ervoor zorgen dat de verbinding sterk is, is de sleutel tot overleven, omdat je iets minder zult ervaren. Een ander nadeel, of professioneel voor sommige spelers, is: Crossplay Het is uitgeschakeld bij gebruik van gesplitst scherm, dus je kunt alleen spelen tegen spelers uit dezelfde systeemfamilie.

READ  Microsoft brengt aangepaste Xbox Design Lab-consoles terug

En daar hebben we het, alle informatie die je ooit nodig zult hebben over gesplitst scherm in Fortnite! Verzamel een paar van je vrienden en begin wat Victory Royales te krijgen, de overwinning is zoveel zoeter als je het samen kunt vieren.

Het is een elektronisch spel Nu beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X | S, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Written By
More from Vanessa Hale
Diablo III krijgt stabiele 4K-resolutie op Xbox Series X en meer in patch 2.7.3
Bron: Blizzard Entertainment Wat je moet weten Op 12 april 2022 implementeerde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *