WhatsApp Plus 17.50: Hoe de nieuwste APK te downloaden en wat is er nieuw – MRT

WhatsApp is de favoriete app van veel mensen. waarom? Welnu, hiermee kun je in realtime en overal ter wereld chatten zonder enige vorm van beperking. U kunt bijvoorbeeld ook foto’s, video’s, GIF’s en geanimeerde stickers delen die zijn gemaakt door gebruikers van groepen waarvan u lid bent geworden.

Maar niet alleen dat, WhatsApp voegt ook nieuwe tools toe, zoals multimedia-inhoud die automatisch verdwijnt zodra deze door een van je vrienden is geopend. Op deze manier kunt u uw privacy en de veiligheid van wat u deelt beschermen.

Kijk: WhatsApp: wat betekent een gesmolten gezicht en wanneer wordt het gebruikt?

Ondanks het feit dat er nog steeds veel tools moeten worden geïntegreerd in WhatsApp, hebben sommigen besloten om WhatsApp Plus APK te downloaden en te gebruiken, dezelfde applicatie die al in versie 17.50 zit.

Welk nieuws breng jij? Het is vermeldenswaard dat het gebruik van WhatsApp Plus op uw Android-mobiele telefoon in de toekomst kan worden geblokkeerd door de originele applicatie niet te gebruiken, waardoor u uw chats kunt verliezen. Het hangt van elke gebruiker af of hij langer gebruik maakt.

WHATSAPP PLUS 17.50 Wat is er nieuw: APK downloaden

Als je WhatsApp Plus 17.50 wilt downloaden, kun je het volgende gebruiken: En installeer APK zonder problemen. Wat voor nieuws brengt het? Wij vertellen u:

Nu zijn er geen advertenties in het gedeelte Staten, iets waar velen al heel lang om vragen, en ook als je WhatsApp Plus 17.50-functies gebruikt, zoals het veranderen van thema’s, slaat het geen reclame over of vertelt het je dat je een andere rare app moet downloaden .

READ  Excel RosterResource-werkmapdownloads zijn nu beschikbaar voor FanGraphs-leden

Ontdek al het nieuws dat WhatsApp Plus 17.50 naar je Android-apparaat brengt. (Foto: MAG) U kunt nu de kleur van elke sectie bewerken en zelfs nieuwe thema’s downloaden. Nu is het stabieler en heb je de mogelijkheid om verwijderde foto’s te herstellen. Op dezelfde manier kun je ook de statussen van je vrienden zien, zelfs na 24 uur posten, er zijn geen limieten tenzij je besluit dat te doen. Er is zelfs een optie om berichten in te plannen en zelfs te specificeren of er al dan niet een blauw vinkje zal verschijnen als je op dit moment niet antwoordt.

Heb je een probleem met WhatsApp? Moet je het melden? Als je een probleem hebt, moet je naar zijn e-mailadres schrijven: [email protected] of [email protected] U kunt dezelfde bestelling ook vanaf uw iPhone plaatsen via de exclusieve iOS-service.

Als u nu een algemene vraag moet stellen, kunt u het formulier via deze link invullen. Daar hoeft u alleen uw telefoonnummer en uw netnummer in te voeren en vervolgens uw bericht te schrijven nadat u uw identificatie heeft gemaakt.

Bron van artikel

Disclaimer: dit artikel is gemaakt op basis van de feed en is niet bewerkt door ons team.

Written By
More from Eda Greene
De Microsoft 365 mobiele app-bundel is nu beschikbaar om te downloaden via de Apple App Store
U kunt nu Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- en OneNote-applicaties downloaden in één...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *