Wie is het Mol-jubileum, speel mee via de Android-app

In 2020 is het tijd voor het jubileum van Wie is de Mol en start komend weekend (zaterdag 5 september) het nieuwe seizoen! De Android-app is voorzien van een noodzakelijke update en laat je weer spelen.

Wie is het Mol-jubileum

Het is een bijzonder seizoen van Wie is de Mol?. De serie bestaat twintig jaar en daarom doen tien oud-deelnemers weer mee. In dit seizoen moeten ze puzzelen, rennen en klauteren in Toscane, Italië om eindelijk de Mol te ontmaskeren.

Elke zaterdagavond om 20.30 uur kun je kijken via NPO1. Ook de Android-app is geüpdatet voor het nieuwe seizoen, zodat je vanuit huis kunt spelen. De app heeft een frisse update gehad, maar de deelnemers van dit jaar zijn er nog niet in terug te vinden. Ze blijven geheim tot de kick-off op zaterdag 5 september.

Je hebt wel een account nodig en je kunt inloggen via Google, Facebook of je e-mailadres. Voordat de wekelijkse aflevering begint, zet je punten in op kandidaten waarvan je denkt dat ze de mol zijn (kunnen zijn). Als je het mis hebt en die persoon gaat toch naar huis, dan verlies je de punten die je hebt ingezet. Als gevolg hiervan heb je de volgende week minder punten om in te zetten.

Lees verder na de advertentie.

Als je wedpunten hebt op een deelnemer die mag blijven, worden deze verdubbeld. Ook moet je zelf beslissen of je de punten deelt of op één persoon inzet, want dan kan het pas voorbij zijn. U kunt ook de wekelijkse toetsvraag invullen om nog meer punten te scoren.

More from Madison Garrett

“Ghost of Tsushima” multiplayer zal beschikbaar zijn als een op zichzelf staande game

Geest van Tsushima Een groot succes voor PlayStation in 2020. Spelers die...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *