Dit is je laatste kans om Vampyr, Call of Cthulhu goedkoop te bemachtigen in Humble’s August Bundle

De herfst komt eraan en september is hier. Dat betekent dat er weer een Humble Choice-bundel onze kant op komt, maar voordat deze arriveert, heb je nog een paar dagen om het aanbod van augustus te pakken – en er is een verscheidenheid aan lekkernijen inbegrepen die aantrekkelijk kunnen zijn voor horrorspellen, Overlevingsspellen, en avontuurspellen fans.

Zoals je kunt zien op zijn site, de Selectie van bescheiden August Choice-bundels bevat een batch van 12 titels, waaronder de spookachtige actie-RPG Vampyr uit 2018 van Dontnod Entertainment. De RPG-spellen dat zich afspeelt in 1918 en over een dokter die ontdekt dat hij – je raadt het al – een vampier is, en door het Londen van het begin van de 20e eeuw moet navigeren, mysteries moet oplossen en onderweg probeert niet door het zonlicht verbrand te worden. U kunt onze Vampyr pc-recensie als je meer wilt weten.

Ook in de selectie van deze maand zijn de survival-horror-titels van 2018 Call of Cthulhu en The Coma 2: Vicious Sisters, evenals een dubbelpakket van Hello Neighbor en de prequel Hello Neighbor: Hide and Seek.

Humble’s August Choice-bundel bevat bovendien het resourcebeheer puzzel spel Automonteur, simulatiespel Little Big Workshop, turn-based tactiek titel WarGroove, roguelike FPS Genesis Alpha One Deluxe Edition, actiespel American Fugitive: State of Emergency, co-op game We Were Here Together, strategiespel Through the Darkest of Times, en verhalend mysteriespel A Case of Distrust.

Pak de bundel

Normaal gesproken kun je maximaal negen games uit de Choice Bundle-selectie van elke maand kiezen om te behouden als je geabonneerd bent, maar op dit moment is er een live-promotie waarmee je “alle 12 games kunt krijgen als je August’s Humble Choice oppakt”. Dit geldt voor “Alle Premium- en Classic-abonnees” en eindigt op 4 september – net als de kans om de huidige bundel te pakken, voordat september eraan komt.

READ  Will Wright zoekt hulp bij Modder Sims om een ​​nieuw spel te testen

Ga naar Bescheiden bundel hier als je de goodies van deze maand wilt ophalen voordat de tijd om is. Of bekijk onze lijsten met de beste gratis pc-games als je iets wilt ophalen voor de ultieme lage prijs van niets.

Written By
More from Eda Greene

Het Download Festival bevestigt de annulering van 2021

Ondanks enig optimisme dat het zomerfestivalseizoen zou kunnen doorgaan, heeft Download de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *