Wildbytes Comedic Mobile Game vraagt ​​vermoeide kiezers … te snel?

Wildbytes heeft een duister komisch mobiel spel gelanceerd met de titel KO-campagne, waardoor mobiele gamers de kans krijgen om tegen Donald Trump en Joe Biden te boksen met ironische vechtitems zoals een COVID-masker, een heilig boek en een letterlijk hondenfluitje. Naast een cartoonachtige esthetiek die doet denken aan claymation, worden de dialoog en de koppen in realtime bijgewerkt om de huidige gebeurtenissen weer te geven.

Na het geven van gestileerde punch-outs aan de kandidaat van keuze, verschijnen gegevens die de politieke voorkeur van zowel de speler als de gebruikers wereldwijd suggereren – gegevens die de winnaar van de verkiezing feitelijk voorspelden.

“Jarenlang zijn traditionele onderzoeken erin geslaagd om relevante gegevens en resultaten te verzamelen om besluitvorming te vergemakkelijken”, aldus Daniel Torrico, algemeen directeur van Wildbytes. “De manier waarop mensen zich gedragen is echter veranderd door de impact van de digitale wereld en er zijn nieuwe uitdagingen ontstaan ​​als het gaat om het kennen van de mening van mensen. Het aanbieden van een leukere en vriendelijkere ervaring trekt de aandacht van meer mensen en stelt hen in staat om meer ongeremd te worden als het gaat om het geven van hun echte mening, iets wat vooral handig is bij verkiezingen. “

“De game verwijst naar serieuze problemen, dus we dachten erover om het in evenwicht te brengen met een gekke stijl die herkenbaar, speels en niet klassiek cartoonachtig was”, voegde Wildbytes-directeur van creatieve productie Laia Zanon toe. “We beschouwen de VS niet als een ver land, het is het tegenovergestelde: de leiders in de VS zijn wereldleiders, en hier in Spanje houden we ervan onze politici op deze manier voor de gek te houden.”

READ  5 beste offline mobiele games voor Android - Gadgets om te gebruiken

KO Campaign is beschikbaar om te downloaden op iOS en Android.

Bron: Wildbytes

Written By
More from Eda Greene

Advertenties voor mobiele games die je waarschijnlijk als misleidend hebt gezien door de ASA

Homescapes en Gardenscapes-advertenties zijn verboden vanwege hun misleidende karakter. Adverteren gaat vaak...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *