Nieuwe achtergronden van Galaxy A33, Galaxy M23 en Galaxy M33

Eerder deze week deelden we alle stabiele en live wallpapers die Samsung verzendt met de nieuwe Galaxy F23. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe wallpapers gedeeld die zullen debuteren met de aankomende Galaxy A53. We zijn er nu in geslaagd om nieuwe wallpapers van de Galaxy A33, Galaxy M23 en Galaxy M33 te bemachtigen, en hoewel alle drie de apparaten een aantal wallpapers delen met de aankomende Galaxy A53, bevatten ze een paar apparaatspecifieke wallpapers die je zou moeten hebben zeker uitchecken.

veelvoorkomende statische achtergronden

Zoals eerder vermeld, delen de Galaxy A33, Galaxy M23 en Galaxy M33 een paar achtergronden met de aankomende Galaxy A53. Voor het geval je onze vorige berichtgeving hebt gemist, hier is hoe populaire achtergronden eruit zien:

XDA-ontwikkelaarsvideo van de dag

Je kunt bestanden met volledige resolutie van deze achtergronden downloaden, samen met een paar extra Galaxy A53-achtergronden, door de onderstaande link te volgen.

Download populaire wallpapers voor Galaxy A33, Galaxy M23 en Galaxy M33

Galaxy A33-achtergronden opgelost

Naast de hierboven getoonde wallpapers, wordt de Galaxy A33 geleverd met een extra statische wallpaper. U kunt deze downloaden door onderstaande link te volgen.

Galaxy A33 gecomprimeerde statische achtergrond

Het apparaat zal ook een extra live wallpaper bevatten. Bekijk het door op onderstaande video te klikken.

Galaxy A33-achtergronden downloaden

Galaxy M23 en Galaxy M33 stabiele achtergronden

Galaxy M23 en Galaxy M33 hebben ook drie unieke statische achtergronden. Je kunt het bekijken in de onderstaande galerij.

Daarnaast bevat de Galaxy M33 ook nog een extra live wallpaper. Bekijk het door op de ingesloten video hieronder te klikken.

READ  Vicky Kaushal's Sardar Udham: releasedatum, recensie, waar te kijken, HD-download en meer

Galaxy M23-achtergronden downloaden || Galaxy M33-achtergronden downloaden

Vind je een van deze nieuwe wallpapers van Samsung leuk? Welke gebruik je op je apparaat? Laat het ons weten in de comments hieronder. Als deze wallpapers niet tot je verbeelding spreken, bekijk dan onze lijst met de beste Android wallpaper-apps voor meer geweldige opties.

Written By
More from Eda Greene
Er is nu een nieuwe b├Ętaversie van Windows 11 beschikbaar om te downloaden
Microsoft heeft zojuist een nieuwe versie van Windows 11 uitgebracht voor gebruikers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *