Willekeurig: Console modr maakt ‘Dummy Portable GameCube’ werkelijkheid

afbeelding: via GingerOfOz (YouTube)

Denk aan vorige Nintendo-generaties en misschien herinnert u zich modellen van GameCube-handhelds die zijn geïnspireerd op de Game Boy Advance SP. Als je ooit een echte kopie van zoiets als dit wilde hebben, nou… dat is het precies Console modr en “GingerOfOz” op YouTube gemaakt.

De mod was in staat om dit model te verkleinen tot een draagbare console, gemodelleerd naar de Game Boy Advance SP. In feite heeft het een “gesneden” Wii-pad binnenin, dat blijkbaar Nintendo’s GameCube-bibliotheek ondersteunt.

In een poging om trouw te blijven aan de GameCube-ervaring, is er een speciaal programma toegevoegd om het klassieke opstartscherm op te nemen. En als je je afvraagt ​​over het scherm, het is 480p. Er is ook ondersteuning voor hoofdtelefoons en het hele apparaat is ontworpen met behulp van grafische afbeeldingen en 3D-printsoftware. Het enige minpuntje lijkt de batterijduur te zijn – die duurt maar anderhalf uur.

Oh en Gembervoer We zijn ook tot op de bodem van het oorspronkelijke concept gekomen. Blijkbaar draagt ​​de persoon de naam Demond (beter bekend als “gcpguy22” op Instagram), en hij maakte het model gewoon voor de lol tijdens zijn studie. Toen plaatste hij het online om te zien of mensen destijds dachten dat het legitiem was, en de rest is geschiedenis.

Het YouTube-kanaal zelf heeft Eerder gedeelde video’s voor Wii-mobiel De draagbare PlayStation 2. Wat vind jij van dit realistische entertainment? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Willekeurig: Nintendo heeft hun Switch Online-trailer (opnieuw) geüpload en het wordt nog steeds gehaat
Written By
More from Lesley Curry
Hier is de Cadillac CT4-V en CT5-V Blackwing 2022 voordat je ze zou moeten zien.
Foto: Cadillac Cadillac gebruikte het Rolex 24-horloge in Daytona om zijn eerste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *