EQ-bediening voor bedrade Xbox-hoofdtelefoons

Het belang van geluid voor gaming valt niet te ontkennen. Vijandelijke locatiesignalen zijn van cruciaal belang om de concurrentie voor te blijven. De Turtle Beach Recon Controller combineert snelle actieknoppen met diepe volumeaanpassing om EQ-bediening en SuperHuman Hearing te bieden voor elke bedrade headset. En Het is maar $60. Klik zeker op de onderstaande video om alle details te zien.

De Turtle Beach Recon-controller is verkrijgbaar in zowel zwart als wit, en hier vormt hij een aanvulling op de standaard Xbox-console en brengt hij meerdere EQ-modi naar elke headset die is aangesloten op de 3,5 mm koptelefoonpoort. In wezen is de Recon een bedrade console met een USB-C-kabel die ook op een computer werkt. Als je ernaar kijkt, lijkt het op een vluchtcontroller met alle extra knoppen op een Xbox Series X-controller.

Ontwerpoverzicht

Met name is er een dashboard met knoppen en lampjes aan de bovenkant van de Turtle Beach Recon-console. Van links naar rechts hebben we bedieningselementen voor volume, een SuperHuman-knop voor horen, modus, selectie, microfoon dempen en chatvolume. Boven de knoppen bevinden zich vier verschillende indicatoren van de modus die momenteel is geactiveerd. Door op de modusknop te drukken, doorloopt u alle modi. Van links naar rechts is het een microfoonbediening, equalizer, knoptoewijzingsprofiel en een pro-aim focusmodus. Als een van deze modi actief is, kunt u door op de selectieknop te drukken door de verschillende niveaus van die modus bladeren. Als u in EQ bijvoorbeeld op de selectieknop drukt, bladert u door de verschillende EQ-modi. Het huidige niveau van de geselecteerde modus wordt aangegeven door de vier lampjes in het midden.

READ  Het ontwerp van de Xbox Series X ziet er persoonlijk veel beter uit en is ook erg stil
Written By
More from Vanessa Hale

Yamaha-ontvangers sluiten zich aan bij Denon door een videofix voor Xbox aan te bieden

De Yamaha RX-V6a wordt beïnvloed door 4K / 120Hz videoproblemen van bepaalde...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *