Willekeurig: Nintendo Switch Online ‘Expansion Pack’-advertentie is nu de meest gehate YouTube-video aller tijden

Eerder deze maand berichtten we hoe Nintendo Switch Online pronkt met het nieuwe uitbreidingspakket (kijk boven) Ik was Moeite om het publiek voor zich te winnen.

Welnu, een update daarover – zoals onze vrienden bij VGCNu is het de meest gehate trailer Begin Op Nintendo’s belangrijkste YouTube-kanaal. Hoe erg is dat? Welnu, het aantal niet-fans is nu de 100.000 gepasseerd, met slechts 17.000 likes. Jakkes!

Zoals opgemerkt door de bron, was de vorige recordhouder de E3 2015 3DS-trailer voor Metroid Prime: Union Force – Met 11.000 likes en 96.000 dislikes. Met name het aantal views op beide is behoorlijk verschillend, iets om in gedachten te houden. Federal Force heeft meer dan 1,5 miljoen views en de NSO-trailer heeft meer dan 1 miljoen views.

“Het is vermeldenswaard dat het Nintendo Switch Online + Expansion Pack – Overzicht 500.000 minder views heeft en dit in slechts 16 dagen kon bereiken.”

Het was niet echt een welkome lancering voor het Switch Online ‘Expansion Pack’ met Nintendo 64- en Sega Mega Drive/Genesis-games. Deze premium betaalde service is bekritiseerd omdat het niet voldoet aan de criteria die u stelt Community-emulatie-inspanningen. Veel andere spelers ook Hij beweert allerlei technische problemen te hebben ondervonden Met de Nintendo 64-bibliotheek.

Wat vind je tot nu toe van de categorie “uitbreidingspakket”? Geef je hem een ​​duim omhoog? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Xbox Series X: nieuwe AMD-technologie kan de framesnelheid en resolutie nog verder verbeteren
Written By
More from Aubrey Mason
5 dingen die je niet wist over games
De eerste videogame is uit 1947 Weet jij welk computerspel het allereerste...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *