De volledige Bangarraju-film is online gelekt en kan gratis worden gedownload

De volledige Bangarraju-film is online gelekt en kan gratis worden gedownload

De Telugu-fantasiefilm Bangarraju met in de hoofdrollen Nagarjuna Akkineni, Naga Chaitanya, Krithi Shetty en Ramya Krishnan, die op 14 januari in de bioscoop werd uitgebracht en nu zijn weg heeft gevonden naar piraterijsites.

In een ongelukkige wending van gebeurtenissen voor de makers van Bangarraju, werd de film gelekt op torrent-sites en andere portalen met hacking, waaronder Tamilrockers. De aanstaande directeur van Kalyan Krishna is het nieuwste slachtoffer van piraterij geworden. De film was ter gelegenheid van Sankranthi in meerdere bioscopen te zien. De illegale Banagarraju is verkrijgbaar in verschillende versies van kwaliteit en bestandsgrootte.

– advertenties –

De Bangarraju-film wordt ondersteund door Nagarjuna’s Annapurna Studios in samenwerking met Zee Studios. Kurasala schreef de film samen met Satyanan.

Eerder, Allu Arjun en Rashmika Mandanna met in de hoofdrol Pushpa: The Rise – Part I werd binnen enkele uren na de lancering op 19 december uitgelekt op verschillende platforms zoals Movierulz, Telegram en Tamilrockers. In actiedrama’s spelen grote namen als Rashmika Mandana en Fahad Vasil. Samantha Ruth Prabhu heeft ook een speciaal dansereslied Oo Antava in de film dat haar laat zien in haar nooit eerder vertoonde avatar.

Eerder werden andere films zoals Akhanda, Paagal, SR Kalyana Mandapam, Vakeel Saab, Love Story en Most Invalid Bachelor het slachtoffer van hacking.

READ  MDL DV Schedule 2022 Out for Non Executive Post @ mazagondock.in, bekijk het downloadproces
Written By
More from Eda Greene
Hoe YouTube-video’s op Windows of Mac te downloaden
lHet is niet ongebruikelijk dat u een bestand wilt downloaden Youtube Video,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *