Willekeurig: Voice Of Zelda in CD-i-games zal het geweldig vinden om weer in de rol te kruipen

afbeelding: via youtube

de legende van Zelda De CD-i-games hadden misschien niet veel, maar het enige dat controversieel was, was de voice-acting. Bonnie Jean Wilbur was de originele prinses Zelda in de serie – ze verzorgde de stem voor het personage in de 1993 Philips CD-i-releases Link: Gezichten van het Kwaad En de Zelda: de toverstaf van Gamelon.

In een recent interview met GameReviews zei VA hoe het zou zijn om haar rol als prinses Zelda opnieuw op te nemen. Onlangs stemde ze er ook mee in om terug te keren naar de rol – om te werken aan een eerbetoon aan de originele, niet-Nintendo CD-i-serie.

Ik kom terug (naar de stem van Zelda, als mij dat wordt gevraagd) Ik hou van theaterwerk, maar stemacteren is lucratiever. Iemand belde ons op voor de CD-I-serie en vroeg of we onze rollen opnieuw wilden spelen. Het is niet gelieerd aan Nintendo. We waren het eens, dus dat moet leuk zijn.”

In hetzelfde interview vertelde ze hoe “mooi” ze Zelda’s laatste spel vond. Hoewel ze geen gamer is en geen Nintendo-console heeft, kon ze haar nichtje het spel zien spelen op haar Nintendo Switch.

“Ik heb haar een van de recente Zelda-games zien spelen en het was geweldig. De technologische vooruitgang is verbluffend. Ik was onder de indruk van de details en kleuren van de graphics en het kreeg veel aandacht.”

Momenteel wordt Zelda ingesproken door Patricia Somerset, die onlangs haar rol als prinses hernam in Hyrule Warriors: Age of Calamity.

READ  Acht nieuwe games voor Stadia deze week
Written By
More from Aubrey Mason
Mike Ryan van de Wereldgezondheidsorganisatie verwacht geen eerste COVID-19-vaccinaties tot begin 2021
De WHO heeft gewerkt om de toegang tot potentiƫle vaccins uit te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *