Windows 10 en 11 mei dinsdag Patch [DIRECT DOWNLOAD LINKS]

Windows 10 en 11 mei dinsdag Patch [DIRECT DOWNLOAD LINKS]

door Alexandru Polobuk

Redacteur

Met een intens verlangen om altijd tot de kern van de dingen te komen en de waarheid te onthullen, heeft Alex het grootste deel van zijn tijd gewerkt als nieuwsverslaggever en omroep, evenals televisie en radio … Lees meer

  • Voor het geval je het nog niet wist, de beveiligingsupdates van mei 2022 zijn dinsdag uitgerold.
  • Om het u gemakkelijker te maken, hebben we hier alle downloadlinks verzameld.
  • Ontvang nu de cumulatieve update die u nodig hebt en houd uw apparaat up-to-date.

mei PT

Ja, je raadt het al! De derde ronde van maandelijkse Patch Tuesday-updates voor 2022 is gearriveerd en brengt een hele reeks veranderingen met zich mee voor zowel Windows 10 als Windows 11, ongeacht of het een nieuwere of oudere versie is.

Zoals we eerder vandaag aankondigden, wordt verwacht dat de updates van dinsdag mei 2022 enkele problemen oplossen die nog in behandeling waren, en in het onderstaande artikel zullen we kijken om precies te zien wat we krijgen.

We hebben gedetailleerde wijzigingslogboeken toegevoegd voor elke cumulatieve update, en we zullen u ook voorzien van directe downloadlinks uit de Windows Update-catalogus van Microsoft, zodat u weet dat ze veilig zijn.

Als alternatief kunt u altijd andere methoden gebruiken om de nieuwste updates te krijgen, waaronder:

  • Windows Update-menu in uw besturingssysteem
  • WSUS (Windows Server Update-service)
  • Groepsbeleid ingesteld door beheerders als u deel uitmaakt van een groter netwerk.

Wijzigingen zijn opgenomen in de updates van Patch Tuesday van mei

Windows 10 versies 21H2, 21H1 en 20H2

Windows 10 v21H2 is de nieuwste hoofdversie van Windows 10 en heeft als zodanig de meest experimentele functies.

READ  OSSTET 2021-resultaat aangekondigd, scorekaart downloaden

Gelukkig zijn de meeste bugs die voor het eerst aanwezig waren toen ze voor het eerst beschikbaar werden gemaakt geëlimineerd, en deze versie van Windows 10 is veel stabieler.

Naam cumulatieve update

KB5013942

bekende problemen

  • Apparaten met Windows-installaties die zijn gemaakt op basis van aangepaste offline media of een aangepaste ISO-image kunnen een aangepaste ISO-image bevatten Microsoft Edge Legacy Het werd verwijderd door deze update, maar werd niet automatisch vervangen door de nieuwe Microsoft Edge. Dit probleem treedt alleen op bij het maken van aangepaste offline media of ISO-images door deze update in de image te integreren zonder de Standalone Servicing Stack Update (SSU) te installeren die op 29 maart 2021 of later is uitgebracht.
  • Na installatie 21 juni 2021 (KB5003690(Update, sommige apparaten kunnen geen nieuwe updates installeren, zoals 6 juli 2021)KB5004945) of latere updates. U ontvangt de foutmelding “PSFX_E_MATCHING_BINARY_MISSING”.
  • Na het installeren van Windows Updates uitgebracht op 11 januari 2022 of latere Windows-versies op een getroffen versie van Windows, werden herstelschijven (cd of dvd) gemaakt met Back-up en herstel (Windows 7) De toepassing in het Configuratiescherm start mogelijk niet.
  • Meldingen ontvangen dat de Snip & Sketch-app mogelijk geen screenshot kan maken en mogelijk niet kan worden geopend met de sneltoets (Windows-toets + shift + S). Dit probleem treedt op na installatie KB5010342 (8 februari 2022) en daaropvolgende updates.
Written By
More from Eda Greene
WhatsApp in India laat je nu PAN-kaart en rijbewijs downloaden via Chatbot: hoe het werkt
WhatsApp wordt elke dag door miljoenen mensen in India gebruikt en het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *