Windows 11 Tools voor Spotify, Xbox Game Pass en Phone Link zijn binnenkort beschikbaar

Windows 11 Tools voor Spotify, Xbox Game Pass en Phone Link zijn binnenkort beschikbaar

Microsoft heeft onlangs twee nieuwe builds uitgebracht die beschikbaar zijn voor Insiders in het bètakanaal: Windows 11 Build 22621.1325 en Build 22623.1325. Hoewel bij de eerste sommige functies standaard zijn uitgeschakeld, bevat de laatste nieuwe functies die al zijn ingeschakeld. Van deze nieuwe functies is de belangrijkste de toevoeging van widgets voor Facebook Messenger, Spotify, Phone Link en Xbox Game Pass. De Windows Insider Blog, in een poging om de functionaliteit van het Widgets-paneel te verbeteren, heeft bevestigd dat Microsoft ook ondersteuning integreert voor widgets van derden.

De blog suggereert ook dat je nieuwe widgets kunt uitproberen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar de toolkit in de Microsoft Store te gaan en deze bij te werken naar de nieuwste versie van de applicaties. Vervolgens moet u het widgetspaneel openen en naar de widgetkiezer gaan door op de knop “+” rechtsboven in het paneel te klikken om uw widgets te installeren. “Je zou extra nieuwe widgets moeten verwachten naarmate meer ontwikkelaars widgets voor hun apps maken en vrijgeven,” bloggen genoemd.

Er staat ook dat ontwikkelaars met de recente release van Windows App SDK 1.2 nu widgets voor hun apps kunnen maken. Als gevolg hiervan kan het Windows 11-dashboard worden gebruikt in de huidige Dev Channel Insider Preview-builds. Er is echter veel uitgekomen in de twee nieuwste Windows 11 Build-releases. Hier is alles wat u moet weten.

Lees ook: Ben je op zoek naar een smartphone? Om mobiele zoeker te controleren

Wat is er nieuw in Windows 11

Startmenu is gewijzigd! Voor apparaten die zijn toegevoegd aan Azure Active Directory (AAD), personaliseert Windows uw ervaring door AI-aangedreven aanbevolen inhoud aan te bieden in het menu Start. Hoe ga je je ervaring veranderen? Dus wanneer u het menu Start opent, vindt u relevante inhoud om u te helpen bij de voorbereiding op aanstaande vergaderingen, om snel toegang te krijgen tot bestanden waaraan u samenwerkt, en meer.

READ  Heb je ooit een Chat Board voor je Xbox-console gekocht?

Afgezien hiervan zijn er verschillende bugfixes in zowel Build 22621.1325 als Build 22623.1325, zoals een probleem dat ervoor zorgde dat de taakbalk kapot ging na resolutiewijzigingen, compatibiliteitsproblemen met printers en een probleem dat het kopiëren van een netwerk naar een lokale schijf beïnvloedde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *