Samsung Galaxy S23 Ultra Licht defect in de hoek van het scherm

Samsung Galaxy S23 Ultra Licht defect in de hoek van het scherm

Dit is de kern van het artikel in videoformaat

Nieuwe updates worden onderaan dit verhaal toegevoegd…….

Het originele verhaal (gepost op 17 februari 2023) is als volgt:

Samsung Galaxy S23 Ultra is de beste vlaggenschip-smartphone in de S23-serie. Het beschikt over een krachtige camera-instelling, waardoor de persoon foto’s en video’s van hoge kwaliteit kan maken.

Vergeleken met zijn voorganger, de S22 Ultra, biedt de Samsung Galaxy S23 Ultra betere prestaties, verbeterde batterijduur en een soepele game-ervaring.

Onlangs hebben sommige kopers van S23 Ultra hun mobiele apparaten ontvangen en ontdekken ze een kleine fout in de nieuw geleverde smartphone.

Samsung Galaxy S23 Ultra “licht defect in de hoek van het scherm”

op basis van rapporten (1En2En3En4En5En6En7En8En9En10), krijgen veel Samsung Galaxy S23 Ultra-gebruikers een soort bubbel in een van de onderste hoeken van het scherm.

Voor sommigen verschijnt deze bubbel in een hoek, links of rechts, en voor anderen verschijnt hij in een hoek Aan beide zijden weergegeven.

Hoewel het op het eerste gezicht moeilijk op te merken is, maken sommige gebruikers zich zorgen na het zien van dit defect in hun nieuw opgeladen apparaat.

Het is ook vermeldenswaard dat deze luchtbel of deuk op het scherm geen invloed heeft op de weergavekwaliteit van het mobiele apparaat. Klanten vragen zich nu af of dit normaal is of een defect dat verholpen moet worden een garantie.

Galaxy-S23-Ultra-corner-defect-issue-1
bron

Ik heb ook en vroeg me hetzelfde af, ik betwijfel of je het zelfs kunt retourneren.
bron

Waarom buigt u dan niet op dezelfde manier naar de andere hoek? Het kan een defect zijn of een nieuw onderdeel dat met de s23 ultra is geïntroduceerd omdat het een display van de volgende generatie gebruikt
bron

Cliënt Hij klaagt dat het niet juist is dat Samsung zijn high-end toestellen in gebrekkige staat produceert en verkoopt.

READ  M2 Pro en M2 Max versus elke huidige Apple Silicon-chip

Het is ook vermeldenswaard dat sommige gebruikers (1En2En3En4En5En6En7) hebben ook een soortgelijk probleem met een schermdefect ondervonden met hun Galaxy S22 Ultra.

Galaxy-S23-Ultra-corner-defect-S22-issue-1
bron

Zo was het op mijn S22u, een golvend ding waar het scherm de grens raakt, maar het scherm was helemaal recht toen ik het aanzette
bron

Ik heb mensen zien melden dat er een Note 20 was, een ander zei dat er een S21 was en een ander zei dat er een S22 was, dus het lijkt geen op zichzelf staand probleem.
bron

Twitter-gebruiker Hij zegt ook dat dit misschien geen passend defect is en dat de deuk of luchtbel kan verschijnen door de manier waarop het licht onder het glas buigt.

Dus, afgezien van het vreemde uiterlijk, lijkt het erop dat dit geen invloed zou moeten hebben op iemands dagelijks gebruik van zijn smartphone.

We zullen dit probleem echter in de gaten houden en het artikel bijwerken zodra we nieuwe informatie hebben.

We hebben updates voor de Samsung Galaxy S23-serie, bugs, problemen en issue-tracker, dus zorg ervoor dat je het eens bekijkt.

Update 1 (20 februari 2023)

10:32 uur (Indiase tijd): Samsung gaf vorig jaar uitleg over wat er aan de hand is op zijn officiële Taiwanese site. Dit is wat ze te zeggen hebben:

Galaxy s23 schermversie
(bron | vertaler)

Update 2 (21 februari 2023)

12:43 uur (Indiase tijd): De ondersteuningsagent van Samsung UK verklaarde dat wat sommige gebruikers in de hoeken van hun apparaten zien, geen defect is. De agent heeft echter niet publiekelijk verdere opheldering gegeven.

Hé, we kunnen bevestigen dat dit geen defect is van de S23 Ultra!

Stuur ons vanwege de tekenlimiet een direct bericht zodat we het kunnen uitleggen!
bron

READ  De eerste Xbox-update in Palworld is nu live, en hier zijn de patch-opmerkingen

Update 3 (22 februari 2023)

12:30 uur (Indiase tijd): Volgens Samsung Support UK wordt de luchtbel op het scherm veroorzaakt door meerdere lagen glaslaminaat die water- en stofbestendig zijn.

Het display van de Galaxy S23 heeft meerdere gelamineerde vensterglaslagen die rechtstreeks op het displaypaneel zijn bevestigd. Om ervoor te zorgen dat het apparaat water- en stofbestendig is, worden de naden onder druk gezet om te voorkomen dat vreemde stoffen of vloeistoffen binnendringen.
bron

Update 4 (23 februari 2023)

12:07 uur (IST): Op hun website (zie “Update 1”) beweerde Samsung dat het kleine defect op het scherm wordt veroorzaakt door lichtbreking onder bepaalde hoeken.

Er is echter Enige afbeeldingen Van gebruikers die al laten zien dat hun Galaxy S23-eenheden een kleine bubbel hebben (niet alleen een visueel effect):

samsung-galaxy-s23-ultra-defect-bubbelhoek-scherm-1.  Samsung galaxy s23 super defect scherm
bronnen: 1En 2
(klik/tik om uit te vouwen)

Het is echter nog steeds iets dat de algehele gebruikerservaring niet mag beïnvloeden, aangezien het niet altijd zichtbaar is en geen invloed heeft op de beeldkwaliteit.

Uitgelichte afbeeldingsbron: Samsung Galaxy S23.

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op ‘breaking’ of ‘exclusief’ nieuws. Binnen de kortste keren zijn onze verhalen opgepikt door onder meer Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer. Meer weten over ons? Ga hierheen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *