Windows 11 Update 23H2 is nog niet te downloaden via Media Creation Tool: Update

Windows 11 Update 23H2 is nog niet te downloaden via Media Creation Tool: Update

Updaten naar Windows 11 23H2 is nog niet mogelijk via Media Creation Tool. Microsoft zal de update eerst softwarematig uitrollen Je wilt meer ‘verbeteren’zodat de installatie snel en probleemloos verloopt.

Wat hiermee precies wordt bedoeld is niet helemaal duidelijk, maar met behulp van de optie “ISO-bestand” van de tool kun je nu daadwerkelijk een eerdere versie van Windows 11 downloaden. De nieuwste 23H2 ISO kun je daadwerkelijk downloaden van Microsoft-website.


Microsoft Media Creation Tool voor Windows 11.

De Media Creation Tool moet uiterlijk in de derde week van november opnieuw worden bijgewerkt. Met de 23H2-update krijg je onder meer een nieuwe ai-Copilot, een vernieuwde Explorer (opnieuw) en de mogelijkheid om taakbalkitems niet meer te groeperen.

Update 17-11-2023 13:09:

Het ISO-bestand van Windows 11 23H2 is nu te downloaden via Media Creation Tool. Je kunt hem nu al downloaden via de website, maar nu ook via de mediacreatietool. Gabe Frost, Global Product Leader bij Microsoft, maakte de aankondiging via een X-bericht.


Bericht over X – Bron: X

Binnenkort publiceren we een uitgebreid artikel over de verschillende manieren waarop u Windows 11 23H2 op uw apparaat kunt installeren.

bron:
Nieuwste Windows


4 producten besproken

Vergelijk alle producten

« Vorig artikel Volgend artikel »

READ  Microsoft brengt een Windows-update uit die Flash voorgoed van het systeem verwijdert - Computer - Nieuws

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *