Download hier de wijkoproepbrief

Download hier de wijkoproepbrief

SSC GD Constable Admit Card 2024 is geüpload door SSC Central Region en North East Region vandaag, d.w.z. 10 februari, op de officiële website – respectievelijk ssc-cr.org en sscner.org.in. Eerder activeerde de Staff Selection Commission van Western Region (WR), Madhya Pradesh Region (MPR) en North-West Region de toegangskaart en aanvraagstatuslink voor GD Constable/GD Rifleman Exam 2024 op sscwr.net, sscmpr.org en com .sscnwr. Of rechtdoor. Kandidaten van wie de aanvraag is geaccepteerd, kunnen de SSC GD-toelatingskaart downloaden door naar de regionale website van de commissie te gaan –

Anders heeft SSC KKR de stadslocatie, examendatum en rapportagetijd vrijgegeven op https://ssckkr.kar.nic.in. De toegangskaart voor alle andere regio's zal beschikbaar zijn op de officiële website.

SSC GD Constable Toelatingskaart 2024

Hieronder vindt u de directe link om de toegangskaart te downloaden. De toegangskaart kan worden gedownload met behulp van registratie-ID/rolnummer en geboortedatum. Wie zijn kenteken of nummer vergeten is, kan zijn nummer gebruiken.

Dingen om mee te nemen in het SSC GD Examencentrum

Het is verplicht om de toelatingskaart mee te nemen naar de examenzaal. Kandidaten moeten ook een geldig identiteitsbewijs met foto bij zich hebben. Op de toelatingskaart staan ​​belangrijke gegevens, zoals de datum, het tijdstip en de locatie van het examen. Het is belangrijk om uw toegangskaart zorgvuldig te controleren en ervoor te zorgen dat alle informatie correct is.

SSC GD Constable-aanvraagstatus

SSC heeft ook de aanvraagstatus voor KKR-, SR- en ER-regio's vrijgegeven. Studenten kunnen controleren of hun aanvraag al dan niet geaccepteerd is via de meegeleverde link:

SSC GD Applicatiestatuslink

SSC GD Toelatingskaart 2024: Hoogtepunten van het SSC GD Constable-examen

SSC GD Constable Examen 2024 start op 20 februari 2024 en eindigt op 12 maart 2024. De geplande data voor SSC GD Constable Examen 2024 zijn 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 februari. Op 5, 7, 11 en 12 maart 2024. Het examen wordt elke dag in meerdere ploegen afgenomen. U kunt alle updates bekijken met betrekking tot de toegangskaart voor SSC GD Constable Exam 2024 voor 9 regio's: zuidelijke regio, regio Karnataka Kerala, noordwestelijke regio, oostelijke regio, centrale regio, westelijke regio en subregio Madhya Pradesh.

READ  HBO Max downloaden op Samsung Smart TV
Naam van de exameninstantie Personeelsselectiecommissie (SSC)
Examen naam Politieagent (algemene plicht)
Berichtnaam SSC GD Constable Examen 2024
Vacatures 26146
SSC GD Examendatum 2024 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 februari en 1, 5, 7, 11, 12 maart
Selectie proces
  • Geschreven examen
  • Fysieke geschiktheidstest
  • Fysieke parameters testen
  • Gedetailleerd medisch onderzoek
Officiële website www.ssc.nic.in

Hoe SSC GD Constable Admit Card 2024 downloaden?

Hieronder vindt u de stapsgewijze procedure voor het downloaden van de toegangskaart:

Stap 1: Bezoek de SSC-website – sscnwr.org

Stap 2: Klik op Status / Download Admit Card for Constable (GD) in Central Armed Police Forces (CAPFS), SSF, RIFLEMAN (GD) in Assam Rifles Examination, 2024 (PAPER-I) uit te voeren vanaf 20/02/2024 tot 03/07/2024'

Stap 3: Vul uw geregistreerd ID-nummer/registratienummer/naam en geboortedatum in

Stap 4: Download de toegangskaart en upload deze naar het examencentrum

De rekrutering zal plaatsvinden bij de Border Security Force (BSF), Central Industrial Security Force (CISF), Central Reserve Police Force (CRPF), Indo-Tibetaanse grenspolitie (ITBP), Sashastra Seema Bal (SSB) en Secretariat Security Force ( SSF). en Rifleman (algemene dienst) in de Assam Rifles (AR).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *