Winkelcentrum Steenwijkerland is een online etalage voor ondernemers uit de regio: “Samen de mooiste etalage van Nederland creëren”

Winkelcentrum Steenwijkerland Winkelcentrum Steenwijkerland

Winkelcentrum Steenwijkerland is een nieuw platform dat fungeert als online etalage voor ondernemers uit de regio. Er worden producten en diensten aangeboden, en ze zijn ook te koop. Via de etalage van de webwinkel of fysiek in de winkel van de leverancier.

De twee initiatiefnemers, Gabriella Esselbrugge en Angelique van ‘t Riet, creëerden een platform om de lokale economie te ondersteunen. “Met winkels en bedrijven in verschillende kernen van Steenwijkerland, karakteristieke dorpen, unieke steden en zeer aantrekkelijke natuur creëren we samen de mooiste digitale etalage van Nederland. Dit kan toch alleen maar extra omzet genereren voor winkels in deze centra of online via de platform?”

Gedeelde toegang

Door alle stadscentra van Steenwijkerland op hetzelfde platform met elkaar te verbinden, wordt geprofiteerd van de gemeenschappelijke ontsluiting. Er verschijnt meer online, wat resulteert in meer verkopen. Via de online etalage, die ondernemer Steenwijkerland ondersteunt, kunnen consumenten lokale producten bekijken en bestellen.

Winkelcentrum Steenwijkerland is er voor alle ondernemers, voor alle kunstenaars en voor iedereen die een product of dienst aanbiedt en dit in de gemeente Steenwijkerland wil laten zien.

Hoe het werkt?

Iedereen die gebruik wil maken van het platform kan de gratis app downloaden en een account aanmaken. Na het invullen van alle details en gegevens kunnen de eerste producten eenvoudig worden geüpload. Binnen twintig minuten staat de etalage online.

READ  iPhone 12-dummy, CoronaMelder en iPad Air
More from Madison Garrett

Zelfs als je Candy Crush speelt, ben je een speler

Er lijkt een enorm verschil te zijn tussen Call of Duty op...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *