Winkeliers zijn bekritiseerd omdat ze ten onrechte reclame hebben gemaakt voor Resident Evil 4 Remake op Xbox One

vampier Het komt in 2023 op grote schaal weer tot leven, met geruchten die al lang hadden moeten wachten Resident Evil 4 De remake is voorbestemd om het afgesneden jachtgeweer naar de concurrentie te brengen.

Vierde inzending geprezen vampier De franchise scheurde in 2005 door de GameCube en is sindsdien naar een flink aantal consoles overgezet.

Blijkbaar is er één groot spelapparaat dat dit jaar niet in aanmerking komt voor Umbrella.

Winkeliers riepen op tot valse reclame

Wij weten Resident Evil 4 Het krijgt een kleine upgrade, met een revisie die lijkt op een remake uit 2019 Resident Evil 2 en 2020 ingezeten kwaad 3 Op de weg.

Er zijn al klachten geweest RE4 Het zou kunnen worden tegengehouden door een PS4-poort van de laatste generatie, en alsof dat nog niet genoeg was, denken andere critici dat het hetzelfde verhaal zal zijn met de legendarische Xbox One-versie.

Het probleem is dat Capcom nooit nooit zei Resident Evil 4 Komt naar Xbox One. Op Reddit beweert een Wesker-wannabe dat ze een winkel hebben gevonden met displaydozen voor de Xbox One-versie.

Sommigen zeiden dat de winkel misschien gewoon een oude Xbox-doos heeft gebruikt, maar anderen wezen erop dat het duidelijk verwijst naar Xbox One op het label. Dit kan een wijdverspreid probleem zijn, dwz Amazone’s RE4 De lijst geeft Xbox One / Series X aan in het productselectievak.

De officiële Microsoft Store waarschuwt tegen het verdiepen in dit mysterie Resident Evil 4 Alleen beschikbaar op Xbox Series X | S. Iemand grapte dat we naar de eigenlijke website van Capcom moesten kijken: “Hadden de bedrijven maar een officiële website die zou helpen dit mysterie te ontrafelen”.

READ  De EE-campagne promoot onbeperkte Xbox-games voor onderweg

Komt de remake van The Resident Evil 4 naar Xbox One?

Optimisten denken dat Capcom ooit een Xbox One-versie zal uitbrengen, maar dat zal niet bekend zijn. Het lijkt erop dat Capcom zich wendt tot releases van de nieuwe generatie.

Critici zeggen dat de Xbox One het sowieso grafisch moeilijk had, en als de PS4 maar kon werken RE4Welke hoop heeft de Xbox One?

Om eerlijk te zijn, Xbox One RE4 Het lijkt met de dag minder waarschijnlijk. Je zult het je herinneren Gotham ridders Het heeft poorten van de laatste generatie verlaten, terwijl Respawn dat heeft gedaan Star Wars Jedi: Overlevende Het is ook een vroege nieuwe generatie.

Ook al is dit niet de eerste keer dat we horen van een Xbox One-versie Resident Evil 4We vermoeden dat je in 2023 je Xbox One aanzet en Ashley’s schrille geschreeuw hoort.

Written By
More from Vanessa Hale
Watch Dogs: Legion voor PS5, Xbox Series X krijgt de Performance-modus
Watch Dogs: Legion werd vorig jaar uitgebracht en als je het nog...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *