Winnaar Keldon Johnson duwt Tottenham om Warriors te verslaan

In een rommelige en leuke wedstrijd kaatste de Spurs terug van hun verlies tegen de Pelicans door de Warriors te verslaan met 110-108. Josh Richardson presteerde uitstekend, maar Keldon Johnson was de held van de avond, hij pakte de rebound op Jacob Boeltel die 2,4 seconden te gaan miste van de lijn, en pakte de wedstrijd om te winnen.

Na de nederlaag tegen de Pelicans was het interessant om te zien hoe de Spurs zouden reageren. Jacob Boylettle’s zinken van Josh Primo’s dubbeltje in het eerste spel van het spel heeft alle zorgen weggenomen over het vermogen van Silver en Black om te herstellen van dat vervelende verlies. De Curry-loze Warriors leken verbluft door de focus en energie die hun tegenstander al vroeg aan de dag legde, worstelden om het glas te beschermen en behoorlijk wat vervuilend toen de San Antonio-bal en spelerbewegingen teveel werden. De durf van Dejounte Murray en, later, Zach Collins om ze in elkaar te slaan met jumpers bleek ook niet echt een winnende strategie te zijn, omdat de schoten bleven vallen. Spurs, aan de andere kant, hadden wat moeite om de rugwonden van Golden State in bedwang te houden, maar over het algemeen slaagden ze erin hun efficiëntie te behouden, zelfs bij het inchecken.

Na een sterk eerste kwartaal dat eindigde met 14, was de uitdaging om kracht te behouden en te voorkomen dat de Warriors vaart kregen. De Spurs hebben het geweldig gedaan, Josh Richardson leverde de maat die fans van Lonnie Walker IV gewend zijn, en de senioren hebben het aan beide kanten goed gedaan. Steve Kerr probeerde een zone om de aanval van San Antonio te blokkeren, maar agressieve bewegingen en subtiele cuts zorgen ervoor dat bezoekers toch genoeg punten op het bord konden zetten. Golden State kwam blijkbaar van de grond in het offensief na een trage start, maar abrupte verschuivingen verhinderden dat het volledig nucleair werd. In de slotminuten wist Dubs het verschil terug te brengen tot twee, maar drie worpen van Keldon Johnson en Devin Vassell vergrootten de voorsprong naar zes in de eerste helft.

De Warriors waren al vroeg in de tweede helft klaar om hun slag te slaan en scoorden de eerste twee sets van de derde om de voorsprong onmiddellijk terug te brengen tot één, maar Greg Popovich vroeg om een ​​snelle time-out en Spurs kwam weer op het goede spoor. Toen veranderde de hele sfeer van de wedstrijd toen Draymond Green zichzelf uit de wedstrijd schopte omdat hij bij de scheidsrechters had geklaagd. Dejounte Murray scoorde zeven snelle punten om de voorsprong met dubbele cijfers te nemen, en plotseling leek het alsof Golden State op een zwakke plek stond. Helaas leidde de afwezigheid tot een aantal vreemde formaties voor San Antonio, en Murray was gewoon niet in staat om een ​​tour af te ronden met een eenheid met twee centrale posities in Zach Collins en Jock Landall, samen met een tweede bewaker bij Trey Jones. Zilver en Zwart misten een kans en de Warriors sloten moeilijk af om een ​​voorsprong van één punt te nemen op de vierde plaats.

READ  Overwatch 2 "apply update" bug verbiedt bans van de gerangschikte speler voor het hele seizoen

Gelukkig voor Spurs begonnen ze de laatste periode met een betere ploeg en kreeg de thuisploeg al vroeg te maken met een aanvalsdroogte. Momentum slingerde veel moeilijker in San Antonio toen Klay Thompson Richardson een poging van drie punten miste. Kerr tartte de call, maar het resultaat was niet alleen een schietfout, maar ook een techniek voor Thompson om Richardson geen ruimte te geven om te landen. In het midden van de weg gingen de Silver en de Black Nine omhoog, maar de krijgers moesten nog een keer rennen. Omdat de bezoekers schoten verspilden, miste Golden State het verschil en wist in de laatste twee minuten de leiding terug te pakken. Het echte plezier komt echter pas in de laatste seconden, wanneer enkele twijfelachtige beslissingen van Spurs en de verantwoordelijken voor veel spanning zorgden.

Met de gelijke stand en iets meer dan 20 seconden in, gebruikte Vasyl de fout die de San Antonio moest serveren nadat de aanval van de Warriors stuiterde, ondanks het feit dat zijn schotklok was teruggezet naar 14 seconden. Na nog een overtreding en een aanvallende rebound maakte Andrew Wiggins een fout, drie seconden voordat de wedstrijd voorbij was en de wedstrijd gelijk eindigde. Wiggins maakte alleen de eerste freebie en nadat hij de tweede miste, miste Kevin Poeltl Looney terwijl hij voor de bounce ging. Poeltl sloeg toen als eerste, maar miste de tweede alleen om Keldon Johnson op een aanvallende plaat te zien komen en de wedstrijd te winnen. Het was een wild einde van een zeer interessante wedstrijd die Tottenham’s speelkansen behoudt.

READ  VS rekent 3 mensen aan voor rollen in Twitter-hack die spraakmakende gebruikers treft

spelnotities

• Sporen worden ernstig afgebroken in de voorste punten, dus het spelen van vreemde formaties zoals degene die de leiding in het derde kwart verkwist is bijna onvermijdelijk, maar ze moeten altijd manieren bedenken om het meeste uit de schutter op de grond te halen. Als iedereen buiten blijft en tegenstanders niet tegelijkertijd met twee VIP’s spelen, is het misschien tijd om Joe Wieskamp 10 minuten de tijd te geven om te laten zien wat hij waard is.
  • Het was interessant om te zien hoe het groottevoordeel gedurende de wedstrijd veranderde. De startende eenheden waren grotendeels identiek, maar de Poeltl was te groot voor Looney om al vroeg te handelen. In de minuten van Collins Landal was het duidelijk dat de Spurs van binnen groter waren, maar de Warriors hadden grotere spitsen, waarbij Otto Porter Jr en Jonathan Cominga ervoor zorgden dat Spurs problemen kregen op het aanvallende glas. In de laatste minuten werden beide teams klein en waren de Warriors op dat moment de beste. Hopelijk krijgt San Antonio een topspits die in het laagseizoen als junior centerbal kan fungeren om veelzijdiger te zijn wanneer Boeltel rust.
  • Josh Primo had 34 minuten, speelde een solide wedstrijd, terwijl Tre Jones 20 minuten had en bruikbaar was, zelfs schietend voor een hattrick als hij open bleef. Jonge bewakers hebben hun ups en downs, maar ze hebben duidelijk ook een positieve kant.

nachtspel

Er is geen andere optie mogelijk. Keldon Johnson, voor de overwinning!

SVP Awards

3e plaats (1 punt) – Keldon Johnson | 14 punten, vijf assists, matchwinnaar

Dat bord en aanvallende emmers maakten Keldon tot deze plek, want het was geen enorm voordeel in de rest van het spel. Zijn terugslag was gemiddeld, het was niet effectief aan de buitenkant en het had niet veel verdedigend effect. Maar de assists zijn bemoedigend en de energie om die losse bal te pakken te krijgen, laat zien dat Johnson bijzonder kan zijn.

2e plaats (2 punten) – Degonte Murray | 19 punten, zes rebounds en acht assists

Murray krijgt bijna standaard de plek. Hij was erg onhandig van de grond en verloor 16 van de 24 schoten die hij nam, maar al met al was het een koude nacht. Dejounte had meer passes kunnen krijgen als zijn riskante passes naar Collins bij de basket waren omgezet in buckets, en het kan hem niet worden verweten dat hij niet in staat was om de Warriors in het derde kwart aan te vallen met een eenheid die simpelweg geen ruimte had. op de grond. Geen bijzonder goede nacht voor Dejounte, maar hij glijdt af omdat slechts één Spur een uitstekende prestatie heeft geleverd.

READ  Pokémon Brilliant Diamond-update voegt Shining Pearl Arceus toe met een twist

1e plaats (3 punten) – Josh Richardson | 25 punten op 12 schoten

Richardson vervulde de plaats van Lonnie Walker IV als bankscorer prachtig, en zorgde voor een zeer effectieve offensieve nacht met schoten van buitenaf en trips naar de lijn als gevolg van een overtreding op driepuntspogingen. Hij heeft ook goed werk geleverd aan Klay Thompson, die zelfs in zijn huidige vorm een ​​harde dekmantel is. Op dit punt in de wederopbouw zullen veteranen met goede contracten waarschijnlijk worden gezien als meer zakelijke stukken dan toekomstige aandeelhouders, maar zelfs als Richardsons tijd bij Spurs in het laagseizoen eindigt, zal hij met liefde worden herinnerd voor het uitvoeren van zo’n show.

Volgende wedstrijd: Woensdag bij Trail Blazers

De Spurs zetten hun roadtrip van vier wedstrijden voort door het op te nemen tegen de Tank Blazers. Het zou een overwinning moeten zijn als het team klaar lijkt om te spelen.