Wizards vs Magic – Spelsamenvatting – 7 april 2021

Orlando, Florida – – Bradley Bell Hij keerde terug van de afwezigheid van vijf wedstrijden en scoorde 26 punten, Russell Westbrook Hij verdiende dit seizoen zijn 20 hattricks en de Washington Wizards scoorden woensdagavond een top 19 hattrick in een 131-116 overwinning op de Orlando Magic.

Washington brak zijn reeks nederlagen in vier opeenvolgende wedstrijden, maar niet voordat het de meeste van hen met 21 punten in het derde kwartaal inhaalde. De Wizards leden maandag ook een ineenstorting in de tweede helft, toen ze een voorsprong van 19 punten namen in het verlies tegen Toronto.

Sinds 27 maart met een blauwe plek in zijn lies, is Bell net voor de tip aan de startopstelling toegevoegd en heeft hij geen tekenen van roest vertoond. Hij maakte 11 van 19 schoten en 4 van 6 3s en scoorde voor de 56e keer in 65 wedstrijden in de afgelopen twee seizoenen minstens 25 punten.

“Brad was twijfelachtig en hij was een beslissing over de speeltijd voor vijf wedstrijden, en dat vind ik geweldig omdat ik over veel teams en spelers ging die zouden zeggen: ‘Ik zie jullie over twee weken’. ‘zei Washington-coach Scott Brooks.’ Maar hij wilde elke avond spelen. Vanavond leek Brad geen moment voorbij te komen. Dat is hoe dynamisch en geweldig hij is voor een speler. “

Westbrook eindigde met 23 punten, 15 assists en 14 rebounds in 26 minuten. Hij heeft vijf hat-haters in zijn afgelopen zes wedstrijden en is de enige speler in de NBA met gemiddelde punten, rebounds en assists. Hij eindigde op de tweede plaats in zijn 166 dubbelspel na Oscar Robertson 181.

READ  De priester van Beiroet rent voor het leven tijdens de mis terwijl het puin valt tijdens de explosie

Brooks zei: “Ross is een dynamische speler, maar hij heeft boogschutters nodig om zich heen en volwassenen die kunnen rollen en finishen langs de rand.” “Zijn spel vereist dat. Bij veel van onze wedstrijden was het 3 seconden in de schakelaar (voor de verdediging van de tegenstander), en zo zal het doorgaan tot we hebben geschoten. We hebben de schutter vanavond terug.”

Davis Bertans Hij scoorde 22 punten en maakte zes punten voor Washington.

Terence Ross Record 24 punten en reservepositie In Pampa Hij had 19 punten voor Orlando, die drie opeenvolgende punten had verloren en 16 van 20. The Magic had gewonnen in zijn voorgaande zeven ontmoetingen met de Wizards.

“Ik maak geen grapje – ze hebben geen (schoten) gemist”, zei Magic-coach Steve Clifford. “Met onze verdediging waren ze heel open en betaalden 57%.”

Met een voorsprong van 96-75 voor Washington sloot de Magic de derde wedstrijd af met 15-4. Orlando verkleinde de voorsprong naar vier punten in het vierde kwartaal, achter Pampa’s hete schot, maar Bill Westbrook frustreerde de Wizards.

Cole is terug

In zijn laatste 25 wedstrijden met een blessure die twee weken in een katapult en veel geduld vereiste, ontdekte Orlando rookie Cole Anthony Hij kwam terug en droeg 13 punten en zeven assists bij. Anthony werd op 9 februari voor het eerst gediagnosticeerd met een verrekte schouder, maar toen werd hij gediagnosticeerd met een gebroken rib.

“Toen we er eenmaal achter kwamen, rende ik een beetje en vertelde het iedereen”, zei Anthony, die zeven opeenvolgende punten scoorde in 48 – de tweede burst na het ingaan van het eerste kwart.

READ  Mortal Kombat 1 bevat audiobeschrijvingen van dodelijke slachtoffers in de toegankelijkheidsfuncties

TIP-INS

Heksen: Westbrook werd ingeschakeld om een ​​Flagrant-1-fout te maken in het derde kwartaal toen hij drong Wendell Carter Jr.​ Met een schouder terwijl hij over het scherm probeert te rennen. Washington maakte 17 van de eerste 25 schoten (68%) en 6 van de 8’s 3s.

Charme: Gary HarrisHij, die werd overgenomen door Magic in een deal voor Deadline Day, keerde dinsdag terug naar de training, maar was inactief. Harris heeft sinds 17 februari niet meer gespeeld vanwege de close-up bloedlijn. … Ross was het hoogtepunt van die avond toen hij in het tweede kwart over Bertans vloog.