‘Wordle’ van vandaag: hier is het antwoord, hints voor 11 juli

Nieuwe week, nieuwe dag, nieuw woord! Hoewel het altijd leuker is om het zelf te horen, zijn de goden van letters soms minder aardig als je struikelt – en dat is waar we binnenkomen.

Antwoord op 11 juli woord Je kunt ze aan het einde van dit artikel vinden, of je kunt je op een comfortabelere manier omhoog werken om leuke tips, hints en strategieën te krijgen die je elke dag kunnen helpen.

gemaakt door woord? waar woord komt van?

De plotselinge explosie van Wordle eind 2021 leidde tot een perstour gericht op de maker ervan. Voormalig Reddit-engineer Josh Wardle bedacht de game in 2021 eigenlijk als een privétraining voor hem en zijn gameminnende partner. Het werd uiteindelijk een nietje in hun familie WhatsApp-berichtenToen begon Wardle te vermoeden dat hij misschien iets speciaals genoeg had voor een bredere release.

Nu spelen duizenden mensen over de hele wereld dit spel elke dag, en Fans hebben zelfs alternatieven bedacht voor woord Geïnspireerd door het origineel. Dit omvat het muziekidentificatiespel HurdelHollywood-nerdfavoriet de acteur En de ingelijsten variaties zoals Dordell En de Quordle Dit maakt je Raad meerdere woorden tegelijk.

Niet de dag erna? U vindt een bestand woord Het antwoord voor 10 juli is hier.

wat is het beste woord beginwoord?

We hebben wat ideeën Om u te helpen bij het kiezen van de perfecte eerste stap (of zo dicht mogelijk bij perfect mogelijk zonder op magische wijze het juiste woord te raden). Deze tips omvatten het kiezen van een woord met ten minste twee verschillende klinkers, evenals een paar veel voorkomende medeklinkers zoals S, T, R of N.

READ  Pokémon Go beëindigt een PokéCoin Remote Raid Pass op 23 mei

wat is er gebeurd met woord Archief?

Terwijl je een keer kunt spelen Compleet archief van eerdere puzzelsArchief verwijderd op verzoek The New York TimesVolgens de site.

hij is woord word moeilijker?

Als je hebt gevonden woord erg makkelijk, Er is een harde modus die u kunt inschakelen Om jezelf meer uitdaging te geven. Maar tenzij u deze modus activeert, kunnen we u verzekeren dat: woord Maak het niet moeilijker.

Waarom zijn er twee verschillende soorten? woord enkele dagen beantwoorden?

De bottom line van woord is dat iedereen dezelfde puzzel oplost, met hetzelfde antwoord, waar ter wereld je ook bent. Soms accepteert een puzzelspel echter twee verschillende juiste oplossingen op dezelfde dag, kennelijk in strijd met woord Wet.

Zie ook:

De beste deals van Apple voor Prime Day 2022: MacBooks, iPads, AirPods en meer

Deze afwijking is te wijten aan: Wijziging The New York Times Ik begon het te maken nadat ik het had woord eerder dit jaar. Om er zeker van te zijn dat je altijd dezelfde puzzel krijgt als iedereen, moet je je browser updaten voordat je gaat spelen – maak je geen zorgen, de site houdt je streak vast.

verborgen hint voor woord antwoord vandaag

Het is een zelfstandig naamwoord – en ook specifiek een manier om iemand aan te spreken.

woord Vandaag is een woord van 5 letters dat begint met…

… letter M!

is vandaag woord Een woord met een dubbele letter?

ja. Ten minste één personage komt meer dan eens voor.

Wat bedoel je Ten minste een keer?

Welnu, er kan meer dan één dubbel karakter zijn. Ik zeg het maar.

READ  Elke gratis Xbox-game die je kunt krijgen in november 2020 - BGR

woord Vandaag: wat is het antwoord?

klaar?

We zullen je eindelijk het antwoord vertellen.

dat het…

Mevrouw.

Dit artikel is een bijdrage van Catelyn Welch, Amanda Yu en Adam Rosenberg.

More from Madison Garrett
Browns zal ook een “personage” zijn van Chiefs Narvis Travis Kelce
Eerder in de round-trip match van de week tussen Presidenten van Kansas...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *