“World of Warcraft: Dragonflight” gebruikt geen genderspecifieke taal in de personage-maker

World of Warcraft: Dragonflight Word lid van de gelederen van gaming met Meer uitgebreide tekengeneratoren. Beide Ohid En de geribbeld Merk op dat de nieuwe alfa-release van de uitbreiding de gendertaal uit de karakterbouwer heeft verwijderd. In plaats van de mannelijke en vrouwelijke opties die je vaak in deze gadgets ziet, is het nu opgesplitst in twee “Body 1” en “Body 2” secties. Hoewel ze in feite dezelfde kenmerken bieden als voorheen, kun je nu een avonturier die zich niet aan het geslacht houdt, bouwen zonder lastig te knutselen.

Ohid Ik heb ook een pictogram gevonden dat aangeeft dat je in een toekomstige versie hij/zij, hij/zij en hun voornaamwoorden/zij kunt kiezen, wat andere spelers zou kunnen helpen om je personage dienovereenkomstig te behandelen. Gamedirecteur Ion Hazikostas suggereerde ook in een interview dat er op een bepaald moment een manier zou kunnen zijn om de stem van je personage te kiezen, hoewel de nieuwste alpha verwijzingen naar deze potentiële functie heeft getrokken.

De veranderingen zijn misschien niet zo groot als je zou willen. Je kunt bijvoorbeeld in Alpha geen gezichts- en borsthaar hebben met hetzelfde karakter. Toch kan dit ervoor zorgen wereld van blikjes Aantrekkelijker als je niet-binair, transgender bent of niet helemaal past in de traditionele genderrepresentaties.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Een ongesneden zeldzaam Pokemon-kaartblad uit 1998 werd gevonden, ter veiling aangeboden
Written By
More from Aubrey Mason
Arceus Ursaluna, Kleavor Evolutiegids
Afbeelding: Nintendo / The Pokémon Company / Kotaku een nieuwe Pokémon spel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *