Angels Versus Royals – Samenvatting van het spel – 13 april 2021

Kansas City, Missouri – – Royal Catcher Salvador Perez geselecteerd David Fletcher Op de derde plaats met de regels geladen voor de finale in de negende inning, wat de Kansas City Royals hielp te winnen Mis me En Los Angeles Angels 3-2 dinsdagavond.

Danny Duffy Perez gooide één bal over zes innings en ontving twee hits en een RBI.

De doorgewinterde doelman van Kansas City sloot de wedstrijd af met een ban Greg Holland0-2 het speelveld in vuil. De bal kaatste terug na het slaan Jared Walsh En meteen terug naar Perez, die hem oppakte en Fletcher ving toen hij te ver naar het derde honk waagde.

Royals-manager Mike Matheny zei: “Ik weet niet zeker of ik zo’n wedstrijd eerder heb gezien.” “Voor Salvador is het indrukwekkend om die bal voor zich te houden. Er is daar veel risicobeperking, maar met een onverschrokken speler als Salvador Perez kan hij alles doen.”

Ohtani toonde verbazingwekkende snelheid op één terrein in de eerste en Homer voegde 431 voet toe aan het rechterveld in de vijfde. De tweewegster – slechts een bepaalde slagman in deze – heeft dit seizoen vier reptielen en verhoogde zijn gemiddelde naar .364 met drie slagen. Ohtani heeft het honk 10 op rij bereikt en heeft acht RBI’s in zijn laatste vier wedstrijden.

“Hij is zo geweldig,” zei aartsengel Manager Joe Madon. “Hij klimt daar met veel zelfvertrouwen naar boven en je ziet hem aan zijn zwaai en nadering. We naderen hem ook als we weer bij de heuvel zijn.”

READ  Steam organiseert volgende maand een festival voor 'digitale tabletop'-games

Duffy (2-0) ging met zes frames voor het tweede rechte uitje, waardoor acht en zes slagen mogelijk waren. Hij sloot zijn avond af met een pak slaag Jack Mayfield Met laadregels om de zesde af te sluiten.

“Dit was een geweldige situatie en mijn kinderen steunden me verdedigend”, zei Duffy. “Ik probeerde gewoon de tank leeg te maken en het lukte me om er een goede verwarming in te krijgen. Het voelde goed.”

Nederland voltooide voor het eerst in het seizoen een viervoudige bounce-off, waaronder een slagbal Mike Trout, Die vier keer is aangemoedigd in het spel.

In de eerste helft Carlos Santana Hit opofferingsvlieg naar rechts om te scoren Andrew Benentende​ Santana voegde nog een RBI toe op de derde plaats en scoorde Natte Merryfield Met 2-0 leiden.

Merrifield raakte een pop-up op een foutieve plek op de vijfde die de catcher had laten vallen Curt Suzuki​ Hij bereikte later de twee thuisvelden en scoorde uiteindelijk een enkel doelpunt van RBI van Perez, die dinsdagavond op het bord gedijt na een 4-op-4-wedstrijd.

‘We hadden vanavond een geweldige envelop,’ zei Matheny. “Dit zijn dingen die sommige mensen kleine dingen noemen die we goed hebben gedaan.”

Suzuki sloeg een vlieg Wade Davis Op de achtste om het tekort terug te brengen tot één.

Dylan Bundy (0-1) Hij gooide zeven slagen, gaf twee van de behaalde slagen in vijf slagen en twee keer op. Zes keer.

Coach kamer

Engelen: rang C. Max Stacy (Linkerduim draaien) en OF Juan Lagares (Stam linkerkuit) staat op de lijst van gewonden gedurende 10 dagen, onthoud J. Anthony Bembom En kies Contract OF John Jay

READ  Blacklist fanlijst in geval van ban paniek

Royals: hij koos voor het RHP-contract Irvine Santana Het roept RHP op Tyler Zuber Tijdens het verzenden van INF Ryan McBroom naar een alternatieve locatie en RHP-modus Josh Stumont Op de lijst van gewonden gedurende 10 dagen.

volgende

Engelen sturen RHP Griffin Canning (0-0, 6,75) naar de heuvel als koninklijke familiebalie met RHP Brad Keeler​ Canning ging 5 1/3 innings waardoor hij vier punten verdiende in zijn laatste debuut tegen Toronto. Keeler zal proberen te herstellen na slechts 10 gewonnen wedstrijden in 4 en 2/3 wedstrijden dit seizoen te hebben opgegeven.

More from Madison Garrett
Uw bericht op tv tijdens de top van 2000? Download de NPO Radio 2 app
Hoogste 2000 waarschuwingen Tijdens de Top 2000 vind je ook nog een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *