WWII-game opgenomen in open bèta: deelnemen aan Xbox Series X, PS5 en pc

Er is geen tekort aan WO II-spellen, en vanaf vandaag is er een nieuwe om uit te checken. Dat maakte Gaijin Entertainment bekend Aangeworven, Een WWII-titel ontwikkeld door DarkFlow Software, ging van gesloten bèta naar open bèta, waardoor iedereen de kans kreeg om het spel te bekijken. De open bèta wordt vandaag gepubliceerd voor de Xbox Series X, PS5 en pc.

Dus hoe neem je deel aan de open bèta? Als u de console gebruikt, is het proces heel eenvoudig, omdat u gewoon naar het winkelmenu hoeft te gaan Aangeworven Op het platform dat u kiest. Op beide PlayStation 5 En Xbox Xbox X., De game staat vermeld naast een aantal verschillende DLC-pakketten, maar het basisspel zelf is gratis.

Op een computer is het invoeren van de open bèta iets gecompliceerder, omdat je eerst naar de Gaijin-website wilt gaan en je wilt aanmelden voor een Gaijin-account. Als je games hebt gespeeld zoals Luide oorlogen of Clash of the Stars In het verleden – twee van Gaijins meest populaire adressen – had u waarschijnlijk al een Gaijin-account, dus houd daar rekening mee voordat u zich aanmeldt voor een nieuw account. Nadat u uw account heeft aangemaakt, hoeft u alleen maar het Windows-opstartprogramma te downloaden, een link die u op Gaijin kunt vinden Forum plaatsen Aankondiging van de open bèta.

Aangeworven Het is een FPS MMO die spelers in verschillende historische campagnes plaatst die plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De twee campagnes die momenteel in het spel zijn, omvatten de Slag om Moskou, die plaatsvond in 1941 en 1942 tussen de Sovjet-Unie en Duitsland, en de invasie van Normandië, die natuurlijk plaatsvond in 1944 tussen de geallieerden en de assen (hoewel Aangeworven Zet spelers in de rol van Duitse of Amerikaanse troepen).

READ  Spelvoorbeeld: Hot Wheels Unleashed (pc)

Spelers zullen teams van verschillende soldaten vragen waartussen ze on-the-fly kunnen wisselen, en DarkFlow lijkt te proberen realisme in evenwicht te brengen met de simplistische gameplay van Aangeworven​ DarkFlow zegt ook dat er in de toekomst meer campagnes komen, en stelt dat het het aantal campagnes “drastisch wil verhogen” en gaandeweg nieuwe missies, wapens en voertuigen wil toevoegen. Voor meer Aangeworven, Je kunt de forumbericht hierboven gelinkt bekijken.

Written By
More from Max Mcgee

Tiener uit Washington levend gevonden in bos na 8 dagen vermist te zijn

Een tiener die meer dan een week vermist werd in de staat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *