Xbox 360 Remaster Stealth uitgebracht op Xbox One

Xbox One-gebruikers hebben zojuist een mod van een game uit 2006 gekregen, dankzij een nieuwe, onopvallende versie. In 2006, Telltale Games – de studio die zal blijven bouwen de levende dodenEn de Wolf onder ons, veel hits – uitgebracht Sam & Max redden de wereld. Net als zijn andere spellen was het een grafisch avonturenspel en een pionier in casual games. De game is duidelijk gebaseerd op de stripboekenreeks van Steve Burrell, Sam en MaxHet volgt een transcriptie van Sam en Max. Destijds werd het spel grotendeels goed ontvangen, maar het was niet genoeg om als een kritieke hit te worden beschouwd, noch was het een commercieel succes. Vorig jaar maakte het echter een comeback, via remastered, en op de Nintendo Switch en pc. En vanaf vandaag is het nu ook beschikbaar op Xbox One.

Op Xbox One rekent ontwikkelaar Skunkape Games $ 19,99 aan, wat nu de enige manier is om de game op Xbox One te spelen. Met andere woorden, het is niet toegevoegd aan Xbox Game Pass en er is momenteel geen woord dat verwijst naar deze wijziging.

“Sam is een twee meter lange hondendetective met een voorliefde voor gerechtigheid. Max is een hyperactief rabbijnse personage met een voorliefde voor chaos. Samen zijn ze de onafhankelijke politie”, aldus de officiële pitch van de game. “Ze staan ​​op het punt de wereld te redden.”

Er is ook geen woord over wanneer en of de game op andere platforms zal verschijnen, met name de Xbox Series X | S, maar ook PS4 en PS5, voor alle Xbox-fans die dit lezen en die ook een of beide moderne PlayStation-consoles hebben.

READ  Xbox-controller verbinden met Android

Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief niet alleen het laatste nieuws op Xbox One, maar ook Xbox Series X, Xbox Game Pass en zelfs Xbox Live Gold — klik hier of bekijk de relevante en actuele links die worden vermeld direct onder:

Written By
More from Vanessa Hale

Ontwikkelaar Death Stranding Hideo Kojima zou aan een nieuwe Xbox-game werken

Hideo Kojima is een ongelooflijk populaire naam in games. Hij heeft de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *