NYT-kruiswoordraadselhints: verliezer van Truman in 1948

woensdag puzzel Er is iets aan deze puzzel waar ik het niet bij kan leggen, maar ik heb het gevoel dat het me recht aankijkt. Helaas, Joe DiPietro’s 134e kruiswoordpuzzel in de New York Times en ik zie het niet eens. Misschien als ik er wat langer naar kijk, ik het onderwerp verduidelijk?

Als onverschrokken Wordplay-columnist moet ik ervoor zorgen dat ik het goed doe – ik wil mijn voet niet in de mond steken! Het is mijn taak om elke maandag, dinsdag en woensdag een “ondersteuningscolumn” te schrijven, dus ik weet zeker dat ik een ei op mijn gezicht zou hebben als ik het niet zou krijgen.

Nou, tijd om de feiten onder ogen te zien jongens: ik teken hier echt een leegte. Misschien zal ik het onthullen nadat ik de lastige aanwijzingen heb opgeschreven?

33 een. Merriam-Webster vertelt ons dat een servomechanisme, of SERVO, “een geautomatiseerd apparaat is voor het regelen van grote hoeveelheden stroom door middel van zeer kleine hoeveelheden stroom en het automatisch corrigeren van de prestaties van het mechanisme.” Aangezien het kruiswoordraadsel van de New York Times bijna niet zoveel karakters toestaat, vertelt 33A ons dat SERVO een “regelgevingsmechanisme is, in een notendop”. Ik weet niet wat een van die twee betekent, maar ik geloof je op je woord, Merriam-Webster/Mr. Depetro! Laten we eerlijk zijn – servomechanismen gaan mijn mogelijkheden te boven.

34 een. De sleutel tot “absolute hel, zeg je?” Het beschrijft niet een geheel onaangename plek of ervaring, maar het vereist wel dat je het bewijsmateriaal analyseert als ‘absolute hel’, bijvoorbeeld. Met andere woorden, als het woord “hel” over je lippen komt, ben je aan het vloeken.

READ  Houd je kont vast, hier komt SimBus

55 d. Dit is niet zo moeilijk, maar ik probeer aan te geven wanneer de ogen van parsers in een aanwijzing naar de ouder kunnen worden getrokken. In dit geval laat de “Whitttle (omlaag)”-gids u weten dat het item waarnaar het verwijst, moet worden gevolgd door “omlaag” om exact overeen te komen met de gids. Whittle en PARE betekenen niet noodzakelijk hetzelfde, maar “verminderen” en “verdunnen” wel.

59 een. De “Adorkable”, misschien “een op de neus gemonteerd instrument, wordt gebruikt om een ​​persoon aan te duiden die zowel sympathiek als dwaas is. Degene die een van die twee dingen is, zou DWEEB kunnen zijn.”

1D/7A. Ik kende de Matsu-eilanden in de Straat van Taiwan niet, maar het deed me glimlachen om ze te leren kennen!

42 d. “Sommige van de overnames op Wall Street, kortom” zijn blijkbaar LBO of “leverage buyouts”. Hoe meer je neus! 💫

Nou, ik ben al een tijdje in de ruimte, en ik denk dat het onderwerp zich begint te concentreren… Ja, hoewel ik eerder een lege blik had terwijl ik naar dit web staarde, laten we eerlijk zijn, er is hier zeker iets te zien. Twee dingen om te zien, één ding om te ruiken en nog één om te proeven! Wat betreft het onnauwkeurige dat verborgen zit in de zwarte vierkanten van deze puzzel, er is alleen een gezicht vrij van uitdrukkingen, samen met drie uitdrukkingen om een ​​persoon te beschrijven die zo’n gezicht in het raster zou kunnen dragen.

READ  Ray getraceerd God of War II in 4K ziet er verbluffend uit voor een PS2-titel uit 2007

Oef, ik ben blij dat ik eindelijk het onderwerp voor jullie allemaal heb kunnen ophelderen, want ik kon het echt niet recht houden. Het deed mijn ogen trillen en mijn neus rimpelde!

… nou, geen woordspelingen meer, ik zweer het. Geduldig gezien worden jij volgende week!

The New York Times Crossword heeft een open indieningssysteem, en U kunt uw puzzels online indienen.

Voor tips om aan de slag te gaan, lees onze serie, “Hoe maak je een kruiswoordpuzzel. “

Bijna klaar, maar heeft een bestand nodig een beetje Meer hulp? Ik heb je gedekt.

Waarschuwing: er zijn spoilers in het verschiet, maar Abonnees kunnen de antwoordsleutel bekijken.

Probeer je terug te gaan naar de puzzelpagina? hier.

uw gedachten?

More from Madison Garrett

Alien: Isolation is een van de twee gratis games die je deze week bij Epic kunt krijgen

Als je een gamer bent, of net op bezoek bent geweest Goedkoop...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *