Xbox Chaturdays 50: Hellblade II, Sea of ​​Thieves en The Game Awards met Joe Neate

Tijdens de grootse viering van aflevering 50 van Xbox Chaturdays worden we vergezeld door Sea of ​​​​Thieves Executive Producer Joe Neate. We duiken diep in de reis van Sea of ​​Thieves tot nu toe, delen onze indrukken van de indrukwekkende Halo Infinite-campagne, kwijlen over nieuwe gameplay van Senua’s Saga: Hellblade II en nog veel meer. We zullen ook codes voor Xbox-games droppen voor alle geweldige Xbox Chaturdays-fans. Als je zin hebt om het laatste gamingnieuws van de week bij te houden, ga dan naar Xbox Chaturdays Elke zaterdag om 12.00 uur Eastern Time!

Wat is Xbox Chaturdays?

Xbox Chaturdays is onze wekelijkse Windows Central Gaming-podcast. Elke zaterdag zitten we met verschillende Xbox-ontwikkelaars, enthousiastelingen en industriefiguren om te praten over alles wat met Xbox te maken heeft. We hebben onze show ontworpen om spannende en boeiende inhoud te leveren voor Xbox- en pc-spelers, terwijl we benadrukken wat we zo leuk vinden aan gamen. Van de beste games op Xbox Game Pass tot titels die we niet kunnen wachten om te spelen, er is altijd wel iets leuks om over te praten.

Met Xbox Chaturdays hebben we een geweldig publiek gecreëerd van live kijkers die de show constant fris en spannend houden met vragen. Onze show bevordert interactie met de gemeenschap en we streven ernaar onze kijkers bij de ervaring te betrekken. Als je nog nooit een aflevering hebt gehad, ga dan naar YouTube-kanaal voor Windows Central Gaming Om eerdere afleveringen of op al uw favoriete podcastdiensten te bekijken, inclusief spotifyEn itunes, En google podcast.

READ  Xbox Series S-nieuwsaanvulling voor Best Buy, Amazon, Target, Walmart en meer

We kunnen commissie verdienen op aankopen met behulp van onze links. leer meer.

Written By
More from Vanessa Hale
Game Pass komt nu op een stick: Xbox Everywhere
Game Pass wil zijn greep op het streamen van games niet snel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *