Final Fantasy Kart Racer Chocobo GP zal meer dan 20 karakters bevatten

Square Enix onthult de volgende kartracer Chocobo GB Het zal minstens 20 karakters hebben om uit te kiezen als het gaat om de Switch van volgend jaar.

Het nieuws werd aangekondigd door gamedirecteur Akihiko Maeda tijdens het panel van het bedrijf op de Tokyo Game Show van dit jaar; Maeda gaf aan dat de personages op een later tijdstip zullen worden onthuld, maar heeft niet aangegeven of de 20+ opties beschikbaar zullen zijn bij de lancering of in de loop van de tijd via DLC (bedankt, siliconenra).

De show ging ook in op de mechanica van het spel, inclusief de speciale vaardigheden die de personages kunnen gebruiken en het verschijnen van magische spreuken zoals Aero, Fira, Doom en MBarrier. Wanneer een speler ervoor kiest om een ​​van deze spreuken op het juiste pad te gebruiken, verschijnt er een bord boven hun hoofd, dat nabije tegenstanders een snelle waarschuwing geeft om te proberen elk naderend gevaar te vermijden.

Start je motoren en bereid je voor op een nieuwe race-ervaring, met tientallen van je favoriete Chocobo-personages, compleet met hun unieke vaardigheden en varianten. Rust je Magicites uit en wees de concurrentie te slim af terwijl je door verschillende bekende toernooien rijdt in zowel online als offline multiplayer-modi. Doe mee aan toernooien en word GP-kampioen!

Je kunt de game opnieuw bekijken Een advertentietrailer die eruitziet als Mario Kart is hier Als je het hebt gemist, en Veel foto’s Het werd ook gedeeld in de loop van TGS.

More from Madison Garrett
Hitman 3 Word lui met de nieuwste Deadly Sin DLC محتوى
Agent 47 is de laatste tijd een stoute jongen en duikt in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *