Xbox-fans juichen deze adventure game-jas toe

Jas In 2017 onder de naam Geheime legende, Maar het werd weer getoond tijdens de Xbox-conferentie in 2018 als Tunic. Er werd ook bevestigd dat de game een exclusieve consolelancering zou zijn, maar sindsdien zijn de details over het project wat mager.

Gisteren zag het plaatsen van een officieel Twitter-account een nieuwe flirt, na maanden van stilte, die de gemeenschap in paniek bracht. Alles wat werd getoond was een kleine GIF van een gouden deur die werd geopend, wat opwinding, speculatie en zelfs het officiële Xbox-account opwekte voor de lol. Maar wat betekent dat – als er iets is?

Fans deelden GIF’s om hun verwachtingen te uiten En mediaprofessionals houden van Ryan McCaffrey van IGN Ze deelden een tweet waarin ze zeiden dat Tuniek exclusief voor Xbox is. “Niemand heeft het er echt over, maar dat zullen ze doen.”

Tuniek was te zien in de Xbox Wire-post als een van de 30 games die in 2021 exclusief naar Xbox komen, maar we hebben nog steeds geen indicatie wanneer dit zal gebeuren. Het lijkt een behoorlijk isometrische opname te zijn De legende van Zelda De serie, waarin je de schattige kleine vos speelt. De game ziet er glamoureus uit en we kunnen niet wachten om meer te horen. Wie ken je? Misschien is deze laatste tweet een indicatie dat de game goud wordt, en dat er binnenkort meer nieuws komt?

Hoopt ​​u binnenkort meer over Tonk te horen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc - 6-12 september 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Gerucht: is een Halo x Fortnite Crossover in de maak?

Dat werd gisteren geplaagd De Kratos van God of War komt misschien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *