Releasedatum Dying Light 2: nieuw lek biedt geruchten over releaseschema voor PS5 en Xbox | Spellen | vermaak

Nadat ik had gelachen dat er groot nieuws op komst was, leek het erop dat we misschien meer te weten zouden komen over de geplande releasedatum van Dying Light 2.

Opgemerkt moet worden dat Techland-ontwikkelaars nog geen officiële verklaring over de situatie hebben uitgebracht, wat betekent dat deze laatste update met een korreltje zout moet worden genomen.

Maar als het laatste lek in de detailhandel waar blijkt te zijn, kan Dying Light 2 vóór de zomer van 2021 beschikbaar zijn om te spelen op PS5 en Xbox Series X.

Dit betekent dat we slechts een paar maanden verwijderd zijn van Dying Light 2 om een ​​aantal platforms te raken, zonder veel tamtam of opbouw. Dit heeft al geleid tot een aantal rode vlaggen bij fans, en sommigen van hen zijn ervan overtuigd dat dit misschien gewoon een tijdelijke aanduiding is.

Fans ontdekten eerder deze week dat een Australische retailer zijn Dying Light 2-pagina had bijgewerkt met 25 mei 2021 als de nieuwe releasedatum van de game.

Spelers keken naar eerdere versies van de pagina om het opnieuw te controleren, en het lijkt erop dat deze datum onlangs is toegevoegd.

Zoals hierboven vermeld, is deze nieuwe releasedatum mogelijk aan de pagina toegevoegd als een bijgewerkte tijdelijke aanduiding, waardoor deze onbetrouwbaar is.

In mei 2021 staan ​​er al een aantal grote games gepland voor release, waaronder Resident Evil: Village, dat als een nog grotere concurrent kan worden beschouwd.

Het zou het beste zijn om dit voorlopig als een gerucht te behandelen, terwijl we wachten op meer informatie die door Techland zal worden gedeeld.

READ  Microsoft geeft toe dat de voorraadtekorten van de Xbox Series X tot juni of daarna kunnen aanhouden

Na het uitstellen van de oorspronkelijke deadline voor 2020, moet Techland nog een nieuwe releasedatum voor Dying Light 2 aankondigen.

Hoewel fans een veel langere wachttijd hebben moeten doorstaan ​​dan verwacht, lijkt het team achter het langverwachte vervolg een aankondiging te doen.

Een bericht dat het ontwikkelingsteam van Dying Light deelde op Discord geeft aan dat we er in het nieuwe jaar meer over zullen horen.

De opmerking die op Reddit en andere platforms wordt gedeeld, luidt: “We wilden jullie graag allemaal op de hoogte houden van hoe de ontwikkeling vordert.

“We zullen in het nieuwe jaar nieuwe updates hebben over Dying Light 2.”

Techland bevestigde begin 2020 dat het de release van Dying Light 2 in 2020 moest uitstellen, en gamers wachten sindsdien op een grote update.

Het bericht van januari legt uit: “Het is een druk jaar voor ons geweest aangezien we zijn blijven werken aan ons grootste project tot nu toe. We weten dat je ongeduldig op de wedstrijd wacht en we willen precies leveren wat we beloofden.

“We mikten aanvankelijk op een Spring 2020-release met Dying Light 2, maar helaas hebben we meer ontwikkeltijd nodig om onze visie te realiseren.

“We zullen de komende maanden meer details delen en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze excuses voor dit ongewenste nieuws. Onze prioriteit is het bieden van een ervaring die voldoet aan onze hoge normen en uw verwachtingen. , onze fans. “

Met de release van PS5 en Xbox Series X zal het interessant zijn om te zien hoe Dying Light 2 is veranderd sinds het voor het eerst werd onthuld in 2018.

READ  Ontvang 50% korting op het klassieke Star Wars Racer-spel

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *