Xbox Free Play Days brengen 3 games uit: Hunt, Warhammer, Sea of ​​Thieves

Als je een Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-abonnee bent, vind je dit weekend een set van drie games die je gratis kunt spelen. Vanaf vandaag, 17 september tot en met zondag 20 september, heb je toegang tot de games Hunt: Showdown, Warhammer: Chaosbane en Sea of ​​Thieves. Deze spellen hebben ook kortingsprijzen voor aankoop tijdens het evenement.

De deal met deze “Free Play Days” -configuratie op Xbox is eenvoudig. Het is als een gratis monster in een supermarkt. Je krijgt een hapje van alles wat ze proberen te verkopen. Je neemt een hap van deze heerlijke pizza en besluit dat je meer wilt, maar als je meer wilt, moet je het kopen.

De drie games in de Free Play Days van dit weekend zijn inbegrepen in het Free Play Days-portaal precies op dit moment. In de genoemde portal kunnen gebruikers de komende dagen op elk van de drie games klikken en deze downloaden voor volledige toegang.

Ervan uitgaande dat je een leuke tijd hebt gehad met het spelen van een van de drie games, vind je de komende dagen “een tijdelijke korting” in de Xbox Game Store. De mensen bij Xbox die je ertoe wilden brengen de games te kopen, waren ook zo vriendelijk om te suggereren dat je “kunt blijven spelen terwijl je je Gamerscore en verdiende prestaties tijdens het evenement behoudt!”

Dus het is zoiets als een “je hebt al die moeite gestoken, waarom zou je het verspillen”, soort deal. Houd er rekening mee dat u uw dollars moet inleggen om de games te spelen om ‘het plezier gaande te houden’. In ieder geval is het een goed idee om toegang te geven tot de games zodat je kunt zien of ze de aankoop waard zijn, en een idee dat duidelijk werkt – dit soort setup is al een tijdje in gebruik – goed voor jou, Xbox-mensen .

READ  GTA 6 releasedatum: goed nieuws voor PS4- en Xbox One-spelers ontbreekt | Spellen | Vermaak

Hierboven zie je Hunt: Showdown, met dank aan de mensen die de game hebben gemaakt. Deze video ging in première op 27 augustus 2020.

Vervolgens zie je Warhammer: Chaosbane. Deze video is in april 2019 uitgebracht door de Inside Xbox-crew. Hieronder krijg je een blik op de officiële Sea of ​​Thieves Gameplay Launch Trailer.

De game Sea of ​​Thieves biedt komedie, multiplayer en … piraten. Veel piraten. Als ik hier een van de drie zou moeten kiezen, zou dit het zijn.

Written By
More from Vanessa Hale

Video: Hier is een blik op Microsoft Flight Simulator die draait op Xbox Series X.

Nog maar een paar dagen tot de release van Microsoft Flight Simulator...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *