Xbox Game Pass-abonnees werden verrast door nieuwe gratis voordelen

Microsoft heeft Xbox Game Pass-abonnees verrast met enkele nieuwe gratis voordelen die op dit moment kunnen worden geclaimd. Hoewel veel van de voordelen van Game Pass draaien om de toegankelijke bibliotheek met games op Xbox en pc, werkt Microsoft vaak samen met andere bedrijven om de service zo veel beter te maken. Nu zet die trend zich weer door, dit keer door een nieuwe samenwerking met Apple.

Vanaf nu tot 31 maart 2023 kunnen Xbox Game Pass-abonnees een gratis proefversie van Apple TV+ en Apple Music inwisselen. Deze proefperiode voor elke service duurt in totaal 3 maanden en is alleen beschikbaar voor degenen die momenteel niet op een van beide platforms zijn geabonneerd. Dit betekent in wezen dat je deze proefperiode van 3 maanden niet kunt stapelen op lidmaatschappen die je al hebt. Hoewel dat een beetje teleurstellend is, is het in ieder geval een geweldig nieuw aanbod dat Game Pass-abonnees de kans zou moeten geven om deze services zelf uit te proberen.

Zoals gewoonlijk is het belangrijkste voorbehoud in deze situatie dat deze aanbieding alleen beschikbaar is voor Xbox Game Pass Ultimate-abonnees. Dit betekent dat als je een enkel Xbox Game Pass-lidmaatschap voor console of pc hebt, je geen gebruik kunt maken van deze deal. Hoewel dit voor sommigen vervelend kan zijn, zou het niet als een schok moeten komen dat deze extra Game Pass-gerelateerde voordelen bijna altijd worden geassocieerd met de Ultimate-versie van de service. Hoewel Xbox Game Pass Ultimate een beetje prijzig is in vergelijking met de basisopties die er zijn, doet Microsoft in ieder geval zijn best om dit niveau de moeite waard te maken met extra’s zoals deze met Apple.

Wil je Apple TV + van Apple Music met Xbox Game Pass proberen als je nog geen abonnee bent? Welke toekomstige voordelen of ervaringen zou je op deze manier op Game Pass willen zien? Laat het me weten in de reacties of stuur me een bericht op Twitter via Betrouwbaar.

READ  Xbox-games met goudvoorspelling in mei 2022
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-releases voor september 2021 – Fenix ​​​​Bazaar
De eerste tien maanden van de Xbox Series X- en Series S-livesessie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *