Kyrie Irving keert terug naar de Brooklyn Nets na een schorsing van 8 wedstrijdenCNN

Kyrie Irving Acht wedstrijden geschorst De zondag eindigde toen de ster de Brooklyn Nets-wedstrijd tegen de Memphis Grizzlies binnenging.

Irving heeft sinds 1 november niet meer met de Nets gespeeld. De Nets schortten Irving daarna op 3 november op Hij twitterde een link naar een documentaire Het bevat antisemitische berichten, gevolgd door een aanvankelijke weigering om excuses aan te bieden.

Sindsdien heeft Irving meerdere excuses aangeboden, onder meer terwijl hij voor de wedstrijd van zondag beschikbaar was voor de media.

“Ik wil mijn diepste excuses aanbieden aan iedereen die de afgelopen weken is getroffen, met name mijn joodse familieleden, mijn zwarte familieleden, alle rassen en culturen”, zei Irving zondag. “Ik heb het gevoel dat we allemaal een impact hebben gevoeld, en ik maak niets dat in de buurt komt van haatdragende taal of antisemitisme of iets ‘anti’ dat tegen de mensheid indruist.”

“Ik voel dat het absoluut noodzakelijk voor mij was om op deze plek te staan ​​en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn daden”, zei Irving.

Irving kreeg een staande ovatie van het publiek in Brooklyn toen hij de speler voorafgaand aan zijn verslag voorstelde. Hij eindigde de avond met 14 punten en vijf rebounds in de 127-115 overwinning van de Nets op de Grizzlies.

Irving zei na de wedstrijd dat het “goed voelde” om weer op het veld te staan.

“Ik mis mijn teamgenoten”, zei Irving tegen verslaggevers. “Hij miste de technische staf. Gewoon ’s ochtends met ze klaarmaken en doorgaan met de wedstrijd, dat voelde goed.”

Toen hem werd gevraagd of hij een klacht zou indienen over zijn schorsing, zei Irving dat hij die beslissing aan zijn juridische team zou overlaten.

“Ik heb een aantal zeer sterke mensen, mannen en vrouwen, om me heen die er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat ik beschermd ben en dat mijn familie wordt beschermd en dat we elkaar beschermen. dingen zullen in de toekomst worden geïmplementeerd, “zei Irving. “Daar is momenteel geen tijdschema voor.”

In een toespraak voor de wedstrijd van zondag toonde Nets-coach Jack Vaughn geen aarzeling over zijn beslissing om Irving op de grond te zetten om de wedstrijd te beginnen.

“Hij zal starten, en we zullen zien waar zijn conditie is, het tempo van het spel waarin we willen spelen. Opgewonden om hem weer aan de grond te hebben met onze groep, en hij zal perfect passen, “zei Vaughn.

Tijdens een interview zaterdag met SNY’s Ian Begley, zei Irving dat hij emotioneel reageerde toen hij een ‘antisemitiet’ werd genoemd.

“Ik had het gevoel dat ik mijn eigen persoonlijkheid beschermde en mijn reactie was alleen uit pure verdediging en het drong tot me door dat ik bestempeld kon worden, of dacht dat ik bestempeld werd als antisemitisch of anti-joods, en ik voelde gewoon dat het zo was. respectloos van hem om me te vragen of ik antisemitisch of antisemitisch was,’ zei Irving.

De volgende Nets-wedstrijd, gepland voor dinsdag, is in de Philadelphia 76ers.

READ  Xbox Insider brengt twee onaangekondigde "grote" Xbox Series X-games uit
More from Madison Garrett
Met je kat praten, kan dat? – TechGirl
Het moet zijn omdat ik net twee nieuwe katten heb binnengehaald, maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *