Xbox Game Pass kan naar Steam komen

Xbox Game Pass komt mogelijk naar Steam. In het verleden hebben we de Xbox Game Pass naar Nintendo Switch en zelfs PlayStation-consoles horen komen, maar tot nu toe zijn geen van deze geruchten uitgekomen. Het lijkt er echter op dat Xbox-chef Phil Spencer en zijn team, in plaats van de populaire en groeiende abonnementsservice naar Nintendo en PlayStation te brengen, het naar de dominante pc-winkel van Valve zou kunnen brengen.

Het rapport komt langs Tyler McFicker, Een insider uit de branche die vooral bekend staat om zijn artikelen en rapporten over alles wat met klep te maken heeft. Tijdens een recente YouTube-Q&A onthulde McVicker dat Valve probeert een abonnementsservice op Steam te krijgen.

Helaas is dat alles wat McVicker onthult. Met andere woorden, er is geen informatie over hoe u deze zoektocht kunt volbrengen of dat Microsoft geïnteresseerd is. Phil Spencer heeft in het verleden gezegd dat hij Xbox Game Pass aan zoveel mogelijk platforms wil aanbieden, maar daarvoor moet Xbox Live Gold op hetzelfde platform worden aangeboden, wat een grote reden is waarom we het niet hebben gezien de abonnementsservice op Nintendo Switch, PS4 of PS5. Bovendien investeert Microsoft in pc-ruimte via de Windows Store, wat de deal al dan niet ingewikkelder kan maken.

Helaas kunnen we alleen maar speculeren. Als de Xbox Game Pass door Valve en Microsoft op Steam zou worden besproken, zouden ze deze discussies niet opheffen en geen commentaar geven op dit nieuwe rapport van McVicker.

Voor nu, neem het allemaal hier met een korreltje zout. Hoewel dit iets lijkt te zijn dat mogelijk zou kunnen gebeuren, is er waarschijnlijk een reden waarom het niet is gebeurd. Als Microsoft de Xbox Game Pass naar Steam brengt, zou Valve een soort van cut moeten hebben. En als dat gebeurt, vraagt ​​Microsoft er iets voor terug, zoals Steam op Xbox of misschien een nieuw apparaat verliet 4 doden Spel.

READ  Cyberpunk 2077 Custom Xbox Series X ziet er beter uit dan het echte ding

Klik hier voor meer berichtgeving over alles wat Xbox Game Pass te bieden heeft, alles wat met Steam te maken heeft en alles wat met gaming te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, deals, handleidingen, recensies, previews, interviews en meer.

Written By
More from Vanessa Hale

Wanneer komt Snowy Escape uit? Releasedatum voor PS4, Xbox One en pc – HITC

Elektronische kunst De Sims 4 heeft veel DLC-uitbreidingspakketten gehad van de controversiële...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *