De PS3 Classic kan weer tot leven komen op PS5 en PS4

De PS3-klassieker kan nieuw leven worden ingeblazen op de PS5 en PS4, althans dat is wat een deel van de nieuwe speculaties doet vermoeden. Momenteel is de PS3-bibliotheek een van de meest ontoegankelijke in games. Tenzij je nog steeds ronddwaalt op de console, is er geen manier om andere PS3-games te spelen met een PlayStation Now-abonnement. En hoewel veel PS1- en PS2-games de remake-, remake- en remake-behandeling krijgen, hebben de PS3-games dat niet, deels omdat de nostalgie naar die games zich nog moet ontwikkelen.

Dat gezegd hebbende, Korea onlangs Geclassificeerd Virtua Fighter 5 Voor versie op PS4, of meer specifiek beoordeeld Virtua Fighter 5: The Final Showdown Voor PS4. Op het moment van publicatie heeft Sega nog geen game onder de naam aangekondigd Virtua Fighter 5: The Final Showdown, Maar het heeft het “Virtua Fighter x eSports” -project eigenlijk aangekondigd in september 2020 tijdens de Tokyo Game Show.

Destijds dachten velen dat dit project een nieuw bestand zou voortbrengen Virtua-jager Een game, en het kan nog steeds gebeuren, maar het lijkt erop dat Sega gewoon opnieuw mastert / remake maakt Virtua Fighter 5 Terwijl.

Voor degenen die het niet weten: Virtua Fighter 5Het is, zoals de naam al doet vermoeden, de vijfde aflevering in Virtua-jager een reeks. Na een korte periode van exclusieve games, arriveerde de game begin 2007 op PS3 voordat hij later dat jaar de Xbox 360 bereikte. Afhankelijk van de naam zou dit echter een herwerking / remake zijn van Virtua Fighter 5: The Final Showdown, Dat was een enigszins uitgebreide versie van de originele game die drie jaar later in 2010 uitkwam.

READ  Geen grapje, PlatinumGames lanceert Sol Cresta op de Nintendo Switch

Op het moment van publicatie heeft Sega geen commentaar gegeven op de uitgelekte beoordeling, noch de speculatie die het uitlokte. Als dit verandert, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Deze beoordeling bevestigt echter niet alleen het spel op de een of andere manier, het geeft aan dat het binnenkort gelanceerd zal worden.

Op dit moment is er geen informatie over een geschikte PS5-versie, maar als deze beschikbaar is op PS4, kan deze via achterwaartse compatibiliteit op PS5 worden afgespeeld.

Klik voor meer informatie over alles wat met PlayStation te maken heeft, inclusief wat er nieuw is op zowel PS4 als PS5 Hier​

More from Madison Garrett
De obsessie van TJ Oshie met videogames gaat naar een hoger niveau
Een fervent gamer en kerel Wario’s tatoeage boven zijn dijEn de TJ...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *