Xbox Game Pass ontvangt EA Play-games op 10 november

Het Xbox Game Pass-abonnement, waarmee je games naar consoles en smartphones kunt streamen, ontvangt de games van EA Play op 10 november.

Xbox Game Pass krijgt nog meer games

Abonnees van Xbox Games Pass Ultimate krijgen vanaf 10 november toegang tot de EA Play-games. Deze worden op 10 november toegevoegd, net op tijd voor de lancering van de Xbox Series X en Series S. Alleen als je een abonnement hebt op Game Pass Ultimate, heb je toegang tot de extra bibliotheek met videogames. Het abonnement kost 12,99 euro per maand en laat je ook je games streamen naar bijvoorbeeld je Android smartphone of pc.

EA Play is een op zichzelf staand abonnement dat binnenkort deel uitmaakt van Game Pass, waarmee je toegang krijgt tot nog eens 60 videogames uit de catalogus van uitgever Electronic Arts. Denk aan titels als FIFA, Mass Effect en de Sims. In principe zijn beide abonnementen met elkaar te vergelijken. Maar hoewel Game Pass voor Microsoft-games en games van externe uitgevers is, is EA Play alleen voor games van EA. Als pc-speler moet je nog een maand wachten, aangezien je pas vanaf december kunt rekenen op de extra lading games.

Als abonnee van Xbox Game Pass heb je straks ook toegang tot een grote lijst met Bethesda-games. Niet verrassend, aangezien Microsoft onlangs het moederbedrijf van de maker van Fallout en Elder Scrolls heeft overgenomen voor een slordige $ 7,5 miljard. Doom Eternal zal een van de eerste titels zijn die bij het abonnement komen. Het is helaas nog niet bekend welke games we op korte termijn kunnen verwachten.

READ  Releasedatum The Elder Scrolls 6 update gedeeld door Bethesda

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *