een eeuwenoud epos komt binnenkort naar console en pc

Oude Indiase goden hebben een jong meisje uitgekozen om het menselijk ras te redden – ga jij de uitdaging aan? Van ontwikkelaar Nodding Heads Games en uitgever Super.com komt Raji: An Ancient Epic, een kleurrijk actie-avonturenspel doordrenkt van oude Indiase folklore, kunst en muziek. Je wilt deze unieke en cultureel rijke game niet missen wanneer deze op 15 oktober 2020 op pc, Xbox One en PlayStation 4 uitkomt!

Als onderdeel van de aankondiging van de releasedatum van vandaag, zijn we verheugd om een ​​gloednieuwe trailer te delen die perfect illustreert waarom Raji: An Ancient Epic is een must-play die door critici is geprezen als “… een leuke sessie elke keer dat je hem opstart …” en “… een epos dat de moeite waard is om te ervaren …”.

Naast de trailer is er ook een nieuwe speelbare proloog op één niveau beschikbaar op Steam. Deze proloog laat spelers kennismaken met de wereld van Raji: an Ancient Epic, waardoor ze een blik van 40 minuten op het eerste niveau van de game konden krijgen.

In Raji: an Ancient Epicmaakt ontwikkelaar Nodding Heads Games gebruik van een traditionele Pahari-kunststijl om de wereld van de oude Indiase folklore tot leven te brengen. Dit prachtig vormgegeven actie-avontuur duwt spelers in een dodelijke oorlog tussen goden en demonen, met twee broers en zussen in het midden. Het menselijk ras is in gevaar, maar net wanneer de hoop verloren lijkt, kiezen de goden Raji – een jong meisje – als hun kampioen. De goden staan ​​misschien aan jouw kant, maar spelers moeten op hun verstand vertrouwen om deze verbluffende, maar dodelijke wereld te doorkruisen en te overleven!

READ  Mass Effect Legendary Edition en Embr komen naar Xbox Game Pass

Kenmerken van Raji: An Ancient Epic omvatten:

  • Rijke verhalen: Beleef een verhaal over broers en zussen. Broer en zus, Raji en Golu, gescheiden door de aanvallende demonische hordes, bevinden zich nu midden in een grote oorlog. Raji heeft het op zich genomen om haar broer te vinden en een einde te maken aan dit roekeloze conflict.
  • Prachtig kunstwerk: Geïnspireerd door oude Indiase mythologie en middeleeuwse architectuur, brengt de game een verfrissende nieuwe stijl aan het genre. Elke hoek van de game-omgeving is getekend in de Pahari-kunststijl en combineert handgeschilderde texturen, weergegeven in 3D.
  • Spannende en uitdagende gevechten: Kies uit een verscheidenheid aan krachtige wapens, waaronder de traditionele Trishul- en Sharanga-boog, allemaal geschonken aan Raji door de goden
  • Verken een gedenkwaardig universum: Ervaar voor de allereerste keer een spel dat zich afspeelt in het oude India en doordrenkt is met hindoeïstische en Balinese mythologie.

Raji: An Ancient Epic is momenteel beschikbaar in de Nintendo eShop en wordt gelanceerd op Pc, Xbox Oneen PlayStation 4 op 15 oktober 2020.

Written By
More from Max Mcgee
Fortnite plaagt de terugkeer van Tilted Towers op Twitter
Tilted Towers was een berucht herkenningspunt uit de vroegere Fortnite-dagen: een dicht...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *