Xbox Game Pass september 2021: alle nieuwe games en alles wat weggaat

Xbox Game Pass staat op het punt een hele reeks nieuwe titels toe te voegen. Hier komt alles in september.

De maandelijkse abonnementsservice van Microsoft, Xbox Game Pass, wordt snel een vereiste voor elke Xbox-eigenaar – of iedereen met een gaming-pc. De service voegt een reeks games toe aan de bibliotheken van abonnees op console, pc en zelfs mobiel met Microsoft Cloud Gaming.

Met mega-releases zoals Halo Infinite en Forza Horizon 5 die nog steeds wachten om te worden vrijgegeven en in gebruik te worden genomen, is dit wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren – met name in september.

Xbox Game Pass September-toevoegingen

Sable komt op de dag van lancering op Xbox Game Pass

De premières van september staan ​​op de eerste dag van de lancering van Aragami 2, een stealth-actietitel, en Sable, een nieuwe open-wereldtitel met een stijlvolle nieuwe kunststijl.

  • Chirurg Simulator 2: Toegang tot alle regio’s – 2 september
  • Aragami 2 – 17 september
  • sabelmarter – 23 september
  • Limens poort – 28 september

Verwacht dat er de komende dagen meer games aan de line-up worden toegevoegd, meestal via Twitter-account op Xbox Game Pass.

Games die in september de Xbox Game Pass hebben verlaten

Microsoft roteert games in en uit zijn bibliotheek, dus verwacht dat sommige games worden verwijderd. Je krijgt een opzegtermijn van ten minste een paar dagen, zodat je het spel kunt beëindigen voordat het vertrekt, of het met korting kopen voordat het eindigt.

Hoewel Microsoft niet heeft onthuld welke games volgende maand zullen vertrekken, weten we dat Forza Motorsport 7 van de Xbox Storefront zal worden verwijderd. Dit komt door verlopen spellicentiedeals. Aan de positieve kant kun je Forza Horizon 4 nog steeds spelen.

READ  Games Gold september 2021: gratis aftellen naar Xbox One- en Xbox Series X-games | Spellen | amusement

Aankondigingsdatum Xbox Game Pass voor september

Game Pass-titels hebben geen specifieke onthullingsdatum en Microsoft plaagt ze meestal met regelmatige tussenpozen. Verwacht enkele vermeldingen van de line-up tijdens de openingsdagen van september, en meer onthuld via Twitter-berichten (en soms memes) in de volgende weken. We zullen deze pagina updaten als we meer horen.

Written By
More from Vanessa Hale

De volgende fase van GameClub is het brengen van pc-games naar mobiel – TouchArcade

De afgelopen anderhalf jaar heeft GameClub enkele van de beste mobiele games...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *