World of Warcraft-update brengt door fans gevraagde wijzigingen naar Shadowlands

wereld van blikjesSchaduwlanden Update 9.1.5 wordt deze week uitgerold naar de openbare testwereld van het spel, met een reeks gevraagde en voorgestelde wijzigingen voor spelers, evenals nieuwe inspanningen om giftig gedrag te beperken en spelers te straffen die het bericht niet ontvangen.

Content Update 9.1.5 volgt nauwgezet de 9.1-patch, die Gelanceerd in juniVier maanden later Het werd voor het eerst aangekondigd. Update 9.1 was de eerste grote contentpatch voor World of Warcraft: Schaduwlanden Sinds de uitbreiding begon in november. De nieuwere versie stelt spelers in staat om zonder beperkingen van belofte te wisselen (inclusief het gebruik van hun cosmetische beloningen), en zal het Conduit Energy-systeem verwijderen, wat in feite een beperking was bij het wisselen van speciale krachten, waar veel spelers niet om gaven. .

Het einde van Conduit Energy is een franchise “het systeem liep niet zoals we hadden gehoopt”, zegt Blizzard Community Manager Randy Jordan. vrijdag schreef. De verwijdering ervan in de volgende patch betekent een grotere kwaliteit van leven en fanservice-inspanningen achter de meeste van Schaduwlanden Wijzigingen bijwerken.

“Hoewel we hopen dat veel spelers blij zullen zijn met de toegenomen toegang en vrijheid van experimenteren die deze wijzigingen mogelijk maken, weten we dat je je misschien afvraagt ​​waarom dergelijke wijzigingen niet eerder zijn doorgevoerd”, schreef Jordan. “Een groot deel van de gemeenschap heeft immers de wens geuit om veranderingen in deze richting te zien sinds medio 2020, toen Schaduwlanden Het was nog in bèta.”

Jordan zei dat de oorspronkelijke beperkingen op het wisselen van heerschappij een belangrijke rol speelden bij het “ervaren van miljoenen spelers”. Schaduwlanden eerst door de lens van het verbond dat ze kiezen, en dat zou niet mogelijk zijn geweest als de keuze vanaf het begin minder zwaar was geweest. ons om onze aanpak opnieuw te evalueren.

READ  Sony onthult op 14 april een nieuw Xperia-apparaat

Een tweet die vrijdag rond dezelfde tijd werd verzonden, vermeldde ook de veranderingen die “een beter inzicht zouden geven in de impact van je in-game rapportage van intimidatie en zwaardere straffen voor mensen die betrokken zijn bij storend gedrag”.

Noch De nieuwste begeleidende preview noch Jordanië Meer gedetailleerde update Geef aan wat dit concreet inhoudt. Dezelfde tweet vermeldde ook “wijzigingen in sommige inhoud om onze gedeelde waarden beter weer te geven.” Dit komt na een belofte in juli om Enkele in-game tags verwijderen voor een ontwikkelaar met de naam in Die maand werd een klacht over seksuele intimidatie en discriminatie op grond van geslacht ingediend tegen Activision Blizzard.

Andere door fans aangestuurde veranderingen in 9.1.5 omvatten nieuwe aanpassingen voor Draeni en Void Elves, evenals nieuwe reisskins voor karmas en Soulshapes voor Night Fae. post voorbeeld Hij heeft een boekhouding voor alle wijzigingen. Onder hen zal een speciaal evenement genaamd Legion Timewalking spelers in staat stellen terug te keren naar de Legion en Legion Mythic-plus kerkers. Dit evenement duurt twee weken vanaf de volledige lancering van Content Update 9.1.5, en daarna volgens een vast weekschema.

Written By
More from Lesley Curry

STALKER 2 zou drie maanden na de release naar PS5 kunnen komen

Bijwerken: Uitgelekte documenten die zijn gepubliceerd als onderdeel van de Apple vs...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *