Xbox’s gratis games met goud voor oktober 2020

De Xbox Games With Gold voor de maand oktober zijn toepasselijk griezelig, met twee horrorspellen die de leiding hebben. Deze games zijn beschikbaar voor alle Xbox Live Gold- en Game Pass Ultimate-leden, zolang ze geabonneerd zijn.

De eerste gratis game deze maand is Slayaway Camp: Butcher’s Cut, een campy jaren 80-erfenis waarin je speelt als een slechterik genaamd Skullface terwijl je de kampbegeleiders en gasten bang probeert te maken in elk van zijn isometrische puzzels. Het is beschikbaar voor de hele maand oktober. De tweede is Maid of Sker, een kort maar krachtig Brits horrorspel in dezelfde geest als Amnesia en Resident Evil 7 dat beschikbaar is van 16 oktober tot 15 november.

Dankzij de achterwaartse compatibiliteit van de Xbox One – of als je nog steeds op een Xbox 360 speelt – kun je de platformgame Sphinx and the Cursed Mummy in de eerste helft van de maand en het kindvriendelijke Halloween-verhaal Costume Quest bekijken in de tweede helft van de maand (tot 15 november).

Wat betreft Xbox Games With Gold in september, is The Book of Unwritten Tales 2 nog tot 15 oktober beschikbaar op Xbox One. geweldige aanbiedingen voor digitale games deze week in de Xbox Store, inclusief Madden NFL 21 voor $ 42 en Maneater voor $ 26. Xbox Game Pass voegt in oktober ook drie nieuwe games toe, inclusief Doom Eternal, dus kijk daar ook eens naar.

Xbox Games With Gold voor oktober 2020

  • Slayaway Camp: Butcher’s Cut: beschikbaar van 1 tot 31 oktober (Xbox One)
  • Maid of Sker: beschikbaar van 16 oktober tot 15 november (Xbox One)
  • Sphinx and the Cursed Mummy: beschikbaar van 1 tot 15 oktober (Xbox One, Xbox 360)
  • Costume Quest: beschikbaar van 16 tot 31 oktober (Xbox One, Xbox 360)

Nu aan het spelen: Gratis Xbox One- en Xbox 360-games met goud voor oktober 2020 onthuld

READ  Microsoft Rewards: verdien 500 Easy Points met de nieuwe "Favoriete" Xbox Challenge

Written By
More from Vanessa Hale
Destiny 2 Beyond Light vooraf laden: PS4, Xbox, pc
Premies zijn altijd een van de belangrijkste onderdelen van de voorbereiding op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *