Xbox Game Pass voegt een van de best beoordeelde games van 2020 toe

Xbox Game Pass- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees op Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc kunnen nu genieten van een van de best beoordeelde games van 2020. 2020 was een belangrijk jaar voor gaming met spelers als Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II, Hades, Half-Life: Alyx, Animal Crossing: New Horizons, DOOM Eternal, Final Fantasy 7 Remake, Persona 5 Royal, Genshin Impact, Microsoft Flight Simulator, En Derde Kruistocht Koningen Allemaal vrijgeven. Dit zijn allemaal geweldige games, maar deze lijst is niet uitputtend. Velen keuren bijvoorbeeld de vrijlating ervan goed, maar Spelunky 2 Ook uitgebracht in 2020, scoorde het 91 op Metacritic bij release. Het is nu beschikbaar via Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate.

Hoe lang het indienummer beschikbaar is via de abonnementsservice, weten we niet. We weten dat het een tijdelijke add-on is, maar dat is alles wat we weten. Wat we wel weten, is dat abonnees, zolang het in de Xbox Game Pass-bibliotheek staat, de game met 20 procent korting kunnen kopen.

Spelunky Terug in dit sterk uitgebreide vervolg op de originele roguelike platformgame, “leest het een officiĆ«le teaser voor het spel.” Ontmoet de volgende generatie ontdekkingsreizigers terwijl ze zich op de maan bevinden, op zoek naar schatten en een verloren familie. Spelunky 2 Gebaseerd op de unieke en willekeurige uitdagingen die het originele spel tot een klassieker maakten, biedt het een enorm avontuur dat is ontworpen om oude en nieuwe spelers te plezieren. “

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar op Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en pc voor respectievelijk $ 10 en $ 15. Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft, klik op hier.

READ  MTA brengt de voordeur terug na 5 maanden gratis bussen

Spelunky 2 Het is een spel waarbij het even kan duren voordat het klikt”, zoals volgt in de opening Onze recensie uit het spel. “De charme en warme stijl verbergen de meedogenloze en uitdagende aspecten van de roguelike die achter de allure van de cartoon liggen, en als je het onder de knie hebt, zul je waarschijnlijk periodes doormaken waarin frustratie opweegt tegen de beloning. Het is een spel dat hoogstwaarschijnlijk zou hebben gehad was doorgegaan als hij een proefversie had gekregen.” Of het was verpakt in een aantal gratis promoties, maar nadat hij eraan vasthield en de slopende eerste paar uur vorderde, werd het gemakkelijker om van te houden.”

Written By
More from Aubrey Mason
Frostpunk 2 is in ontwikkeling op 11-bit, maar heeft geen releasedatum
afbeelding: 11 bit studio’s VorstbankHet stedenbouwspel over proberen te overleven in een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *