Xbox Game Pass voegt een van zijn grootste en beste games toe

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben weer een van hun grootste games toegevoegd nadat deze vorig jaar was verwijderd. Vorig jaar, om plaats te maken voor Red Dead Redemption 2, Heeft Microsoft ze verwijderd Grand Theft Auto V Uit de Xbox Game Pass-bibliotheek. Sindsdien is hij niet meer teruggekeerd, in ieder geval tot vandaag. Samen met drie andere games zijn opnieuw Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate toegevoegd GTA 5

Op dit moment is het niet duidelijk wanneer de op een na best verkochte game ooit is toegevoegd, maar de laatste keer dat het werd toegevoegd en het is binnen een paar maanden verdwenen. Helaas, als u een pc-abonnee bent, GTA 5 Niet beschikbaar en er is ook geen woord voor deze wijziging. Op dit moment kan de game alleen worden gespeeld op de Xbox One-, Xbox Series X- en Xbox Series S-versies van de abonnementsservice. Het kan echter technisch via de Cloud op andere platforms worden uitgevoerd.

In aanvulling op GTA 5Ook Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate Zombie Army 4: Dead War, Wat in tegenstelling tot GTA 5Beschikbaar voor alle versies van de abonnementsservice.

Voorlopig valt nog te bezien hoe lang de games in de bovenstaande tweet meegaan, maar zolang ze beschikbaar zijn via de abonnementsservice, zijn ze ook te koop met 20 procent korting.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Voor meer dekking over de abonnementsservice en voor meer dekking over alles wat met Xbox te maken heeft, klik hier of bekijk snel de gerelateerde links hieronder:

READ  Geef gewoon toe dat uw exclusieve consoles al naar de pc komen

Written By
More from Max Mcgee

Hoe Justin Trudeau’s laatste ethische schandaal het einde van zijn carrière zou kunnen betekenen (mening)

Ongeveer drie jaar later bleek de regering-Trudeau de toenmalige procureur-generaal Jody Wilson-Raybould...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *