Outriders is de anti-cover shooter

Misschien moet er een nieuw woord voor zijn: die diepe verveling die ontstaat als je een videogame-zone binnenstapt die gevuld is met halfhoge stapels puin en slippers. “Ah, daar gaan we,” denk ik, seconden voordat een golf van doelen de arena binnenstroomde. Als je een cover shooting-game speelt, vind je het waarschijnlijk niet erg om dingen vanuit de veilige cover te fotograferen. Misschien vind je het zelfs geweldig. Maar je zult het er waarschijnlijk nog steeds mee eens zijn dat er uniformiteit is rond het ontwerp van shooter-niveaus, en ik ben niet de eerste die erover begint. Je opent een deur, je komt een grote kamer vol met dingen hoog in je middel binnen, en dan is er een schietpartij. Je bent klaar met schieten, opent een deur of volgt een pad en gaat dan een andere grote kamer binnen vol verlaten auto’s en vierkante boeren. Dus we doen dit weer, toch?

Ik ben zelf geen fan van de cover shooter. Het is repetitief en saai: zelfs de buit van The Division kan mijn interesse wekken. Je moet me betalen om nog een Gears of War-game te spelen. Wat Mass Effect betreft, ik zou het liever hebben als het een visuele roman was. Toen ik de Outriders-demo in februari installeerde, heb ik deze na ongeveer 15 minuten verwijderd. Toen het werd afgevuurd, bleef het 2 uur staan ​​en verwijderde het vervolgens opnieuw. Veel muren hebben een hoge taille. Veel verstopt achter een betonnen plaat totdat de vijand zijn hoofd blootlegde. Eigenlijk voel ik me depressief.

Door mijn apparaat af te spelen, zien Outriders er heel anders uit dan Gears of War of The Division, en nog meer met Vanquish.

Written By
More from Aubrey Mason

Congress Rebel Sachin Pilot zegt steun vloed Hit Assam, Bihar

Het congres zegt dat het de steun heeft van 109 MLA’s in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *