Xbox Game Pass voegt vandaag een van de beste games van 2020 toe

Xbox Game Pass voor pc heeft vandaag zojuist een van de beste games van 2020 gekregen. Xbox Game Pass – of het nu op pc of Xbox One is – bevat momenteel enkele van de beste games van de generatie. Er is nooit een gebrek aan games om te spelen, maar dat betekent niet dat Microsoft inhoud achterover leunt met het huidige aanbod. Vandaag heeft het een gloednieuwe game toegevoegd die zojuist vandaag is uitgebracht, en die game is dat ook Kruisvaarderskoningen 3, een van de hoogst gewaardeerde spellen van 2020.

Kruisvaarderskoningen 3 zojuist vandaag uitgebracht op pc, maar het is al beschikbaar op Xbox Game Pass op pc. Zoals je wellicht weet, doet Xbox Game Pass dit af en toe – voegt een geheel nieuwe release toe – maar het is meestal een Xbox Game Studios-game of een kleinere release. Vandaag is echter een voorbeeld van geen van beide.

Kruisvaarderskoningen 3 is een vervolg op Crusader Kings 2, een bekroonde en best verkochte grootse strategiespel van Paradox Interactive die terugkwam in 2012. En net als zijn voorganger komt het weg van Paradox Interactive en is het heel, heel goed. In feite is het een van de hoogst gewaardeerde spellen van het jaar, momenteel met een zeer indrukwekkende 91 op Metacritic.

Kruisvaarderskoningen III is de nieuwste versie van Paradox Development Studio’s geliefde rollenspel Grand Strategy Game van middeleeuwse verovering en intriges van het koninklijk hof ‘, luidt een officiĆ«le pitch van het spel.’ Leid een van de honderden adellijke of koninklijke families door de middeleeuwen, terwijl je macht en aanzien verwerven over de generaties heen. Zult u een wijze en vrome koning of een gewelddadige sluwe hertogin zijn? Misschien een geleerde kalief of zachtaardige bevelhebber. Leid je personage door een opwindend leven, zorg ervoor dat er een erfgenaam is om de familie-erfenis voort te zetten, en bouw een imperium op waarvan de glorie door de geschiedenis zal weerklinken. “

READ  Horror game Devotion komt een jaar nadat het uit Steam is gehaald naar GOG

Op het moment van publicatie is het onduidelijk hoe lang Kruisvaarderskoningen 3 zal beschikbaar zijn via Xbox Game Pass op pc, dus probeer het eerder dan later uit.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar op pc en Xbox One. Voor meer nieuws, geruchten, lekken en alle andere soorten berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft, klik hier of kijk op de relevante links hieronder:

Openbaarmaking: ComicBook is eigendom van CBS Interactive, een divisie van ViacomCBS.

Written By
More from Eda Greene

TISSNET 2021 Hall Ticket uitgegeven op Tiss.edu; Directe link om vanaf hier te downloaden

Het Tata Institute of Social Sciences (TISS) heeft de toelatingskaart voor de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *