LG hint naar een ‘Wing’-telefoon met twee schermen in een nieuwe video

LG heeft de eerste publieke erkenning gegeven van zijn geruchten “Wing” -telefoon, naar verluidt een apparaat met twee schermen in een draaibare vormfactor. Een teaservideo die op YouTube is geplaatst, verwijst naar het schuifmechanisme en dient als een uitnodiging voor een aankondigingsevenement op 14 september.

In een aparte persberichtZegt LG dat het nieuwe apparaat deel zal uitmaken van een initiatief en een productcategorie die het het Explorer-project noemt. Het project is bedoeld om “de broodnodige nieuwsgierigheid en opwinding te bezorgen aan de mobiele sector”, zegt LG, en “zal zich uitsluitend richten op nieuwe bruikbaarheid die wordt ontdekt met innovatieve ontwerpen.” De onlangs uitgebrachte Velvet zal ondertussen deel uitmaken van de “Universal Line” van LG.

Rapporteren over de Wing heeft tot nu toe aangegeven dat het het ene scherm achter het andere zal hebben dat 90 graden horizontaal kan worden gedraaid, wat resulteert in een T-vormig apparaat met twee schermen. Mogelijke use-cases zijn het bekijken van breedbeeldvideo in wat zou aanvoelen als een portretoriëntatie met één hand, of – zoals vermeend gelekt beeldmateriaal onlangs getoond – waardoor navigatie op volledig scherm mogelijk is met muziekbediening aan de zijkant.

De aankondiging van vandaag suggereert dat LG bereid is raar te doen in een poging om zich te onderscheiden in de overvolle mobiele markt. We kijken mee op 14 september om 10.00 uur ET voor meer informatie.

READ  Kijk wat er in Apple's nieuwe kleuren M1 iMac zit, dankzij de laatste iFixit-storing
Written By
More from Aubrey Mason

Netflix komt met de documentaire van het WK T20 Dames 2020

Netflix VS. (Foto: Twitter / @ netflix)IANS Cricketfans krijgen de kans om...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *