Xbox-games om in de herfst te spelen

We naderen het einde van 2022 en de seizoenen veranderen, met koude wind, gekrulde bladeren en de wens om elke jas die je bezit te dragen. Hier zijn enkele geweldige Xbox-games om te spelen die passen bij die herfststemming!

Ondanks het feit dat ik meestal de koudste persoon op kantoor ben – ik heb een op maat gemaakte kantoordeken – hou ik van de herfst, zelfs met alle kou. Of het nu de ontspannen kant van het jaar is waar je van houdt, of het feit dat de herfst een spookachtig seizoen begint, de herfst brengt zijn rijke ambiance van gouden avonden en ijzige ochtenden. Als je op zoek bent naar een ontspannende herfstgame – of iets zorgelijkers als we Halloween naderen – bekijk dan onze lijst met enkele geweldige Xbox-games die je in de herfst kunt spelen.

nacht in het bos

We zouden deze lijst eigenlijk niet kunnen beginnen met iets anders dan Night In The Woods, dat vaak een geweldige herfstgame wordt genoemd. Visueel is de game zeer geschikt voor de herfst. Ons personage, May, passeert stapels gevallen bladeren op haar weg door de stad Possum Springs, tegen een achtergrond van oranje, bruin en tinten. De game voelt alsof het zich aan het koelere einde van de herfstschaal bevindt, wat lijkt te passen bij de verwarrende sfeer van Night In The Wood. Thuis voelt niet hetzelfde voor Mae, die niet weet waar ze thuishoort en wat ze wil in het leven. Er gebeuren ook vreemdere dingen in Possum Springs – samen met die gekheid heeft de game een grimmige trek die passend lijkt als je naar de herfst kijkt als de tijd van het einde; Het einde van de zomer, de periode tot het einde van het jaar. Het is een spel dat veel spelers aanspreekt, en het is meestal ook het eerste spel dat in je opkomt als je aan herfstspellen denkt.

korte wandeling

Het lijkt misschien niet het meest herfstachtige spel hier, maar als de herfst je vraagt ​​om in warme lagen te verzamelen, vraagt ​​A Short Hike je om ten minste een sjaal mee te nemen. Het blijkt dat A Short Hike een kortere game is, maar dat doet niets af aan de ervaring – A Short Hike is een prachtig ontspannend ontdekkingsavontuur terwijl we geleidelijk onze weg banen naar het hoogste punt in Hawk Peak Provincial Park. Alles, van de visuals en soundtrack van de game tot de gameplay, draagt ​​bij aan deze leuke ervaring. Glijden over hoge bomen en kronkelende paden is geweldig, en het spel moedigt je aan om je tijd te nemen: om elk pad te bekijken en te genieten van de vredige sfeer van het park. Als je besluit je verder de berg af te trekken, hoef je je geen zorgen te maken over het tegenhouden van je voortgang; Geniet van de bewegingsvrijheid en de wind zweeft over het scherm. Het is een geweldige ontsnapping als je dit najaar op zoek bent naar iets gezelligers.

READ  Xbox Insider deelt informatie over de releasedatum van Fable, Perfect Dark en meer Xbox Series X-games.

het leven is vreemd

Als er iets is dat het zoete en sombere herfstgevoel weergeeft, is het Life is Strange. Visueel past het precies; Het speelt zich af in de herfst, wanneer Max begint bij Blackwell Academy, het is gevuld met gouden zonsondergangen en mistige landschappen. Net als Mae in Night in the Woods keert Max in Life is Strange terug naar een bekende stad om te ontdekken dat de dingen niet helemaal hetzelfde zijn. Omdat ze niet meer weet waar ze moet passen, wordt de stad geteisterd door vreemde en tragische gebeurtenissen. Max kan niet meer tot leven komen zoals het ooit was, maar is ontworpen om moeilijke keuzes te maken terwijl de game complexe thema’s en de donkere kant van Arcadia Bay verkent. Het is somber, verdrietig en mooi, en na overleg met resident Life is Strange-expert, Shaun, achtte het geschikt voor onze herfstlijst.

De val van het stekelvarken: inleiding

The Fall of Porcupine Prologue biedt een grote nacht in het bos, zowel in zijn herfstachtige omgeving als in hoe het enkele van zijn donkere thema’s verkent. Het uitgangspunt is een gratis introductie tot het volledige verhalende avontuur van de val van een stekelvarken, en ziet Finley een nieuw bedrijf starten op zijn reis om dokter te worden. Net als Night in the Woods is er een gevoel van onbehagen onder de glamoureuze look van Porcupine. We zullen de zieken bijwonen, complete minigames om ze te behandelen, omgaan met onze bazige baas, meer leren over de dorpelingen of de stad en de omliggende bossen verkennen. Het speelt zich allemaal af tegen een achtergrond van herfstkleuren en de wisseling van de seizoenen – het klinkt mooi, maar het lijkt erop dat Finley er niet lang zal zijn voordat hij ontdekt dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

READ  Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc onthult Chironnupu met een nieuwe trailer

Heksenhout

Als je op zoek bent naar iets dat pure herfstvibes uitstraalt, dan is Wytchwood een goede keuze. Het bevat gotische verhalen, heksen, graven en monsters, als je hoopt op iets met een echt Halloween-thema. Als u op zoek bent naar een herfstlandschap, vindt u hier bossen met gouden en rode moerbeibomen, mistige moerassen en velden met gele en oranje gewassen. In Wytchwood spelen we een heks van het bos die verstrikt raakt in een pact dat ze zich niet kan herinneren. Ontwerpen en verkennen staan ​​centraal in Wytchwoods gameplay, omdat we magische ingrediënten verzamelen om spreuken en drankjes te maken, terwijl we een oordeel vellen over de vreemde personages die we ontmoeten.

wild in hart en nieren

Als je op zoek bent naar nog een magisch herfstavontuur, dan is The Wild at Heart misschien iets voor jou. Het is een grillig spel dat zich afspeelt tussen de eeuwenoude bomen van The Deep Woods, en vrienden Wake en Kirby zien ontsnappen naar een magisch land vol vreemde wezens. De orde van de Greenshields, die als beschermers van de Deep Woods dienden, wordt doorbroken. Wake en Kirby kunnen een zwerm kleine wezens leiden, Spritelings genaamd, die hen helpen puzzels op te lossen, vijanden te verslaan, Greenshields te helpen en paden door het bos te herstellen. Er zijn verschillende soorten Spritelings met verschillende sterktes, en Wake is ook gewapend met iets van zijn uitvinding genaamd Gustbuster. Alles in het bos leeft in angst voor The Never – spookachtige wezens die ’s nachts verschijnen en rechtstreeks naar de Spritelings gaan – en dit geeft een nog donkerder randje aan wat anders een avonturenverhaal uit de kindertijd is dat zich afspeelt in een koude herfstwereld.

zoektocht kostuum

Nog een die hier had moeten zijn – RPG Costume Quest speelt zich af tijdens Halloween en brengt een gevoel van totale nostalgie naar een jeugdavontuur terwijl we ons een weg banen door Auburn Pines, Autumn Haven Mall en Fall Valley Carnival, waarbij we van kostuum veranderen , vechten tegen monsters en het verzamelen van nieuwe bondgenoten . Het Quest-kostuum zit vol magie en fantasie, evenals een rijke herfstsfeer met een Halloween-verhaal. Nu het net is toegevoegd aan Xbox Game Pass, wordt het nog beter.

Forza Horizon 4

De Forza Horizon-games zijn meer het territorium van kantoorracers, maar ze zouden beweren dat Forza Horizon 4 zeker zijn eigen herfstsfeer heeft en in deze lijst moet worden opgenomen. Forza Horizon 4 introduceerde wisselende seizoenen, dus het heeft een speciaal herfstseizoen, maar veel van de trailers en afbeeldingen die we in de eerste marketing zagen, gaven ook een algehele herfstvibe aan de game – de hoesafbeelding toonde een auto die door gevallen rood en oranje bladeren, met een gouden boom op de achtergrond, en de Engelse setting gaf ons een aantal coole plekken om in te racen. Als je geen zin hebt in een verhaalgedreven game, maar toch iets wilt dat bij het seizoen past, is Forza Horizon 4 misschien precies wat je zoekt.

READ  Wanneer eindigt de update?

Wat is er nog over van Edith Finch

What Remains of Edith Finch heeft die koelere herfstomgeving en de aanvankelijk verontrustende sfeer waarnaar je misschien op zoek bent nu we Halloween naderen. We spelen Edith zelf, die als het laatst overgebleven lid van haar familie terugkeert om het Finch-huis te verkennen. Ze zal in de geschiedenis van haar familie kijken door te zien wat er gebeurde op de dag dat elk lid van haar familie stierf. Het is een buitengewone game vol onverwachte dingen en een ervaring die je aan het denken zet, zelfs als je de console aan de kant legt.

dosis vergunning

Het verhaal van The Potion Permit ziet er misschien niet erg herfstachtig uit, maar de setting verwijst zeker naar een koeler seizoen; Ons karakter loopt in mistige avonden, gevallen bladeren, bossen met gouden en soms sinaasappelbomen. We spelen een chemicus van een medische vereniging, op weg naar de stad Montbury om de dochter van de burgemeester te genezen. De mensen van Montberry hebben lange tijd alleen hun plaatselijke medicijnman vertrouwd, en we zullen hun vertrouwen moeten winnen, hun kwalen moeten genezen en onze reputatie moeten vergroten. Potion Permit is een meer ontspannen soort spel – in een Potion Permit-interview vertelde MassHive Media Creative Director Andika Pradana ons dat ze mikten op “warme vibes” – dus we dachten dat het een goede aanvulling op deze lijst zou zijn.

wat denk je? Zijn er wedstrijden waarvan je denkt dat ze goed passen dit seizoen, of waar je in de herfst naar terugkeert? Laat het ons weten in de reacties!

Written By
More from Vanessa Hale
Risen komt op 24 januari 2023 naar PS4, Xbox One en Switch
uitgeverij THQ Noord en ontwikkelaar Piranha Byte Je zult vrijgeven opgestaan voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *