Xbox Games With Gold aangekondigd voor december 2020

Microsoft heeft Xbox Games With Gold voor december aangekondigd, inclusief Saints Row: Gat Out of Hell.

De wedstrijden werden gisteren voor het eerst aangekondigd Xbox-draad. Naast Saints Row komen later deze maand The Raven Remastered en Bleed 2 en Stacking op het programma.

Saints Row: Gat Out of Hell verlaat Games with Gold op 15 december, gevolgd door The Raven Remastered and Stacking op 31 december en Bleed 2 op 15 januari 2021.

The Raven Remastered plaatst spelers in Londen in 1964 terwijl hij op The Raven jaagt als een legendarische dief. Ervaar het whodunit-misdaadverhaal waarin “iedereen iets te verbergen heeft en de Raaf altijd een stap voor is”.

Bleed 2 bevat de paarsharige heldin Wryn, die de wereld moet verdedigen tegen een groep schurken in zeven niveaus met meer dan vijfentwintig eindbaasgevechten.

Saints Row: Gat Out of Hell, met Johnny Gat en Kinzie Kensington in de hoofdrol, is bekend bij de meeste gamers. Hier speel je in een grote open wereld waar de focus bijna uitsluitend op nevenactiviteiten ligt. Bijzonder is dat de game zo’n vier jaar geleden al op PlayStation Plus verscheen.

In Stacking help je Charlie Blackmore, ‘s werelds kleinste Russische stapelpoppenexpert, op een avontuur om zijn gezin te redden van industrieel The Baron. Het spel bestaat voornamelijk uit puzzels.

Hoewel je nog moet wachten tot deze beschikbaar zijn, kun je in de tussentijd de Games with Gold vanaf november downloaden, inclusief Aragami: Shadow Edition, Swimsanity en LEGO Indiana Jones.

Written By
More from Aubrey Mason

Epic Games Christmas: elke dag een gratis spel!

Epic Games wordt tot het nieuwe jaar geleverd met maar liefst 10...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *