Xbox Games with Gold July: Conker: Live & Reloaded, Rock of Ages 3 en meer

Geschreven door Stephanie Nonelli
29 juni 2021 16:51 GMT

Xbox-games met Gold aangekondigd voor juli.

juli- xbox-games met goud De aangekondigde titels zijn: Planet Alpha, Rock of Ages 3: Make & Break, Conker: Live & Reloaded en Midway Arcade Origins.

Kijk op YouTube

alfa planeet Het zal de hele maand juli beschikbaar zijn. Daarin zul je proberen een vreemde planeet te overleven vol gestrande en alleenstaande. Het is jouw taak om de geheimen achter het land te ontrafelen terwijl je wordt achtervolgd door vijanden. Om te overleven heb je de kracht van dag en nacht nodig.

Van 16 juli tot 15 augustus, Rock of Ages 3: Make & Break zal beschikbaar zijn. Met een “rare en dwaze stijl van legendarische personages”, ontwerp en bouw je levels in dit Monty Python-achtige torenverdedigingsspel, en deze levels kunnen ook met anderen worden gedeeld.

Konqueror: Live en herladen Het wordt uitgezonden van 1-15 juli en kan worden gespeeld op bestaande Xbox-systemen dankzij achterwaartse compatibiliteit. Met ieders favoriete alcoholische eekhoorn in de hoofdrol, reis je door een sinistere wereld vol eigenzinnige personages, hints en parodie├źn op je zoektocht om zijn vriendin Perry mee naar huis te nemen.

Het kan ook worden afgespeeld met achterwaartse compatibiliteit Midway Arcade Origins. Het kan gespeeld worden van 16 t/m 31 juli. Met meer dan 30 inzendingen uit de gouden eeuw van arcadespellen zoals Defender, Gauntlet, Rampart en meer.

In de tussentijd heb je nog tot 15 juli om Shadows: Awakening te spelen.

Soms nemen we links op naar online winkels. Als u op een van hen klikt en een aankoop doet, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Lees ons beleid.

')); }); }); }

READ  Willekeurig: PlayStation's Gone Days zijn technisch speelbaar op Xbox
Written By
More from Vanessa Hale

Undernauts: Labyrinth of Yomi Game Heads West voor PS4, Switch, Xbox One en Steam This Fall – Nieuws

De trailer van Experience Inc. is uitgezonden. Aksys Games heeft donderdag tijdens...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *