Xbox Manager juicht de nieuwe toegankelijkheidscontroller van PlayStation toe

Xbox Manager juicht de nieuwe toegankelijkheidscontroller van PlayStation toe

Josh Munsee, Director of Integrated Marketing for Xbox, prees de nieuw aangekondigde toegankelijkheidscontroller van PlayStation.

Tijdens de Sony CES 2023-persconferentie van gisteren deed CEO Jim Ryan de onthulling Leonardo-projecteen geheel nieuwe reeks toegankelijkheidsbedieningen ontworpen voor de PlayStation 5. Er zijn ook officiële afbeeldingen van Project Leonardo vrijgegeven met de ronde basis, verwisselbare knoppen en joysticks die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de speler.

De receptie werd online goed ontvangen door gamers en ontwikkelaars, en de Director of Integrated Marketing bij Xbox deelde ook zijn enthousiasme voor de nieuwe console. “Het is geweldig om meer opties te zien, voor meer spelers, om op het platform van hun keuze te spelen”, zei Muncie. Twitteren.

Sony heeft geen officiële releasedatum voor Project Leonardo gedeeld, of hoeveel het gaat kosten, alleen dat het momenteel in ontwikkeling is. Meer details over de console zijn opgenomen in een PlayStation-blogpost Er werd gezegd dat verschillende Leonardo-controllers konden worden gekoppeld om ze als een enkele console te gebruiken.

“Omdat spelers Project Leonardo kunnen aanpassen aan hun behoeften, is er geen enkele ‘juiste’ vormfactor”, zegt Sony-ontwerper So Morimoto. “Ik ben verheugd dat het ontwerp zal worden voltooid door samen te werken met spelers in plaats van te worden gepresenteerd in een enkele vormfactor.”

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot ontvangt mogelijk een deel van de opbrengst als u iets op onze site koopt.

READ  Vampire Survivors was "eigenlijk een browsergame" die opnieuw moest worden opgebouwd voor de Xbox-consoles

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *